Toto Wolff pakotettiin taas kiperän Bottas-kysymyksen eteen: "Ei, minusta nyt on vielä liian aikaista"

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on jälleen pakotettu lausumaan ääneen jokavuotisen kommenttinsa: Valtteri Bottaksen uhraamista MM-taistelun hyväksi joudutaan taas jossain kohtaa harkitsemaan.

Bottas on pudonnut kauden kuuden osakilpailun jälkeen jo 72 pisteen päähän MM-sarjaa johtavasta Red Bull -kuski Max Verstappenista. Suomalaisen tallikaveri Lewis Hamilton on sen sijaan 12 pinnaa Verstappenin takana.

Vaikka ero kärkeen on revennyt jo suureksi, tallipomo Toto Wolff ei halua vielä linjata Bottasta lopullisesti ulos MM-taistelusta. Kaudesta on ainakin alun perin suunniteltu ennätyspitkää, 23 osakilpailun mittaista.

– Ei, minusta nyt on vielä liian aikaista, Wolff kommentoi Sky Sportsille toisen kuljettajan uhraamisen mahdollisuutta.

– Me olemme täällä ajamassa kilpaa. Mercedes on kilpailuhenkinen joukko, emmekä ole koskaan uhranneet kuljettajaa näin aikaisin kaudesta.

Jossain kohtaa Mercedes on kuitenkin joka kausi ollut pakotettu miettimään kisoja ensisijaisesti Hamiltonin edun kannalta.

– Jos näemme, että toinen on jo lähes ulkona kuljettajien MM-taistelusta, voimme turvautua siihen, mutta minusta se ei sovi hyvin kuvaan Mercedeksestä tai kisatiimistämme, Wolff kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat