Toto Wolff esitti ronskin epäilyn F1-mestaruuden ratkeamisesta – Lewis Hamilton ei allekirjoittanut lainkaan

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff murjaisi aiemmin tällä viikolla, ettei hän olisi lainkaan yllättynyt, mikäli F1:n kuljettajien maailmanmestaruus ratkeaisi kolariin. Taistossa mukana oleva Lewis Hamilton ei allekirjoittanut lainkaan Wolffin väläyttelyjä.

F1:n kuljettajien maailmanmestaruus ratkotaan Hamiltonin ja Red Bullin Max Verstappenin välillä. Sarjan supertähdet ovat olleet tällä kaudella törmäyskurssilla, sillä Hamilton ja Verstappen ovat osuneet yhteen jo peräti kolmesti.

Ensimmäinen osuma nähtiin alkukaudella Imolassa. Toinen, kaikista kuohuttavin ja isoin kolari sattui Englannin Silverstonessa, missä Verstappen päätyi vauhdilla ratavalleihin.

Kolmas osuma nähtiin Italian Monzassa, missä Verstappenin auto kiipesi Hamiltonin auton päälle. Molempien kisa päättyi kyseiseen haaveriin.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff epäili alkuviikosta, että tämän kauden mestaruus ratkeaa kolariin.

Wolff perusteli kantaansa sillä, että mikäli toinen kuskeista on viimeisessä kisassa Abu Dhabissa pistetilastossa toista kuskia edellä, voi hän hyvinkin tehdä liikkeen, millä hän varmistaa, ettei takana oleva kuski pääse ollenkaan maaliin.

Mercedeksen brittikuski Hamilton ei ajatuksesta innostunut. Hamilton vannoi Meksikon GP -viikonlopun alla, ettei hän halua lähteä kyseisiin leikkeihin mukaan.

– Haluan voittaa oikealla tavalla, Hamilton huikkasi.

– Ja vaikka häviäisin, haluan olla asemassa, jossa voin sanoa, että annoin kaikkeni. Tällä kertaa se ei riittänyt. Yritän uudelleen, Hamilton jatkoi.

Ennen Meksikon viikonloppua Verstappen johtaa MM-sarjaa 12 pisteen erolla ennen Hamiltonia.

Lue myös:

    Uusimmat