Toteuta nämä 3 vinkkiä sunnuntaisin – saatat laihtua seuraavalla viikolla

Pienet etukäteisvalmistelut viikon viimeisenä päivänä auttavat ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja tulevalla viikolla.

Kun teet etukäteen hieman ruokavalmisteluja, varmistat sen, että viikostasi tulee terveellisempi. Et ehkä kuitenkaan voi viettää koko sunnuntaipäivää hellan äärellä valmistellen monia terveellisiä aterioita tulevalle viikolle. Mutta ei hätää, myös pienillä asioilla on merkitystä. Noudata vaikkapa näitä The Small Change Diet -kirjan kirjoittaneen Keri Gansin helppoja ja nopeita vinkkejä.

Annostele viikon välipalat

Kiireessä tulee ehkä ostettua suklaapatukoita töihin evääksi niille hetkille, kun pikkunälkä yllättää. Tällainen tapa tulee kuitenkin kalliiksi ja näkyy myös kertyneinä kiloina. Edullisemmaksi ja terveellisemmäksi tuleekin se, että ostat ravintorikkaita ja monipuolisia ruoka-aineita – esimerkiksi erilaisia vihanneksia, hedelmiä tai pähkinöitä – isoissa erissä ja annostelet niistä pieniin pusseihin sunnuntaina koko viikon välipalat. Näin sinun ei tarvitse turvautua työpaikan välipala-automaattiinkaan.

Keitä kananmunia

Kaksi kananmunaa ja hedelmä on hyvä aamupala laihduttajalle, mutta aamulla ei useinkaan ole aikaa keitellä kananmunia. Keitä sunnuntaisin kymmenisen kananmunaa, niin sinulla on koko työviikon aamupalat kätevästi valmiina.

Pilko vihannekset

Tiedät varmaan sen tunteen, kun tulet töistä kotiin nälkäisenä ja avaat jääkaapin kahmien sieltä mitä tahansa käteen osuvaa, kun et jaksa odottaa päivällisen valmistumista? Pilko sunnuntaisin punaista paprikaa ja kurkkua valmiiksi, jotta tartut ennemmin niihin kuin epäterveellisempiin vaihtoehtoihin. Kun valmistat terveelliset herkut jo sunnuntaina, sinulla ei ole mitään tekosyytä olla tarttumatta niihin vanukkaan sijaan.


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja