Tosielämän Forrest Gump juoksi koko elokuvan reitin – ja kosi lopussa tyttöystäväänsä: "Tuntui oikealta"

Kävitkö koulua 1990-luvulla? Nämä asiat tunnistat varmasti! 0:34

Tyttöystävä ja vastasyntynyt tytär odottivat tosielämän Forrest Gumpia maaliviivalla.

Forrest Gump ei ollut ainoa ysärihelmi. Katso yllä oleva video ja uppoudu 90-luvun koulumuistoihin!

Brittiläinen eläinlääkäri Rob Pope, 39, on viettänyt viimeiset 19 kuukautta juosten ympäri Yhdysvaltoja. Matkaa on kertynyt yli 25 000 kilometriä. Huimaan suoritukseen ja tuohon nimenomiaseen reittiin miestä on innoittanut suosittu Forrest Gump -elokuva.

Jättiläismäisen urakan päätteeksi Rob kosi pitkäaikaista, ja ilmeisen pitkähermoista, Nadine-tyttöystäväänsä. Asiasta kertoo yhdysvaltalaissivusto LADbible.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kosinta tapahtui maaliviivalla, jossa Robia odottivat hänen rakastettunsa sekä pariskunnan vauva. Näkymä oli Robille ”todeksi tullut unelma”.

– Nadine on elämäni peruskivi. En olisi pystynyt tähän suoritukseen ilman häntä. Kosinta tuona hetkenä tuntui oikealta, Rob sanoo.

Robille ja tämän kihlatulle syntyi esikoislapsi hetki sitten. Tällöin tosielämän Forrest Gump keskeytti juoksumatkansa perheensä luokse.

Varoja hyväntekeväisyyteen ja viesti maailmalle

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Koko juoksumatkansa Instagramissa jakanut Rob on kerännyt tempauksellaan varoja hyväntekeväisyyteen.

Kertyneet 37 000 dollaria, reilu 42 000 euroa, tosielämän Forrest Gump aikoo lahjoittaa Maailman luonnonsäätiölle sekä konfliktialueilla toimivalle Peace Direct -järjestölle.

Lisäksi Robia inspiroi Forrest Gumpin ajatusmaailma, jota hän haluaa tempauksellaan levittää.

– Forrest ei tuominnut ketään ihonvärin, taustan, älykkyyden tai minkään muunkaan perusteella. Jos jokainen olisi edes vähän enemmän kuin Forrest, maailma olisi parempi paikka, Rob sanoo.

Lähde: LADbible, Today 

***


Lue myös:

    Uusimmat