Tosi-tv-tähti Tori Spelling on joutunut sairaalaan – toivoo pääsevänsä jouluksi kotiin

Ex-näyttelijä Tori Spelling on saanut osakseen ivaa, kun ei ole pystynyt hoitamaan töitään.

Ex-näyttelijä ja tosi-tv-tähti Tori Spelling, 49, on kertonut joutuneensa sairaalaan huimauksen ja hengitysvaikeuksien vuoksi juuri ennen joulua 20. joulukuuta.

– Täällä olen ollut sairaalassa eilisillasta saakka. Kaikki, jotka pilkkasitte minua, kun teille kerrottiin, että olen liian sairas töihin: tässä olen. Mitä, jos ensi kerralla näyttäisitte kiltteyttä typeryyden sijaan, Spelling kirjoitti Instagramin Tarinat-osioon 21. joulukuuta.

Hän painotti vielä, että hänen kaltaisilleen ihmisille työnteko ei ole painajaista, koska hän on työnarkomaani ja valitsee aina työn.

Spelling kertoi menneensä sairaalaan happivajeen vuoksi ja kuvaili oireitaan hengitysvaikeuksiksi, korkeaksi verenpaineeksi ja voimakkaaksi huimaukseksi. Hän toivoo kuitenkin pääsevänsä jouluksi kotiin lastensa luo.

Hänellä on aviomiehensä Dean McDermottin kanssa viisi lasta: Liam, 15, Stella, 14, Hattie, 11, Finn, 10 ja Beau, 5. McDermotilla on edellisestä suhteestaan Mary Jo Eustacen kanssa 24-vuotias poika Jack. Lisäksi Eustacen 17-vuotias tyttö Lola asuu Spellingin perheen katon alla. McDermott ja Spelling ovat adoptoineet Lolan.

Spelling on jakanut kuvia suurperheestään 11. joulukuuta. Kuvia voit selata nuolista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Meillä on iso, sekoittunut perhe. Mitä enemmän, sen parempi, Spelling kuvaili perhettään 19. joulukuuta ReWives-podcastissa.

Spelling tuli tunnetuksi Beverly Hills, 90210-sarjasta 90-luvulla. Spelling on tunnettu myös tosi-tv-ohjelmista, kuten Tori & Dean ja True Tori.

Lähde: US Weekly

Lue myös:

    Uusimmat