Tosi-tv-tähti kuoli varjoliito-onnettomuudessa

The Bachelorette eli Unelmien poikamiestyttö -sarjan kilpailija Eric Hill on menehtynyt.

Unelmien poikamiestyttö -sarjan kymmenennen kauden kilpailija Eric Hill on menehtynyt varjoliito-onnettomuudessa. Hillin kuoleman on vahvistanut hänen sisarensa. Hill oli joutunut varjoliito-onnettomuuteen sunnuntaina ja vajonnut koomaan. Hill menehtyi keskiviikkona.

Sisar Karen Tracey kertoo julkisessa Facebook-statuksessaan perheen olleen Hillin luona hänen viimeisinä hetkinään. Tracey myös kiittelee perheen saamaa tukea.

Ohjelman tuotannosta lähetetään osanotot ABC News -kanavan kautta:

– Olemme hyvin surullisia kuullessamme ystävämme Eric Hillin kuolemasta. Eric inspiroi meitä päivittäin intohimollaan, rohkeudellaan ja seikkailuhenkisyydellään. Tuotantoyhtiön ja muiden ohjelman tekijöiden puolesta lähetämme rukouksia ja ajatuksia Ericin perheelle tänä vaikeana aikana.

Tosi-tv-sarjassa miehet kilpailevat unelmien poikamiestytön huomiosta ja treffeistä. Sarjan päätteeksi yksi kilpailijoista kihlautuu unelmien poikamiestytön kanssa.

Sarjaa esittävä ABC-kanava ei ole kommentoinut kilpailijan kuolemaa ja sen aiheuttamia mahdollisia ohjelmamuutoksia. Unelmien poikamiestyttö -sarjan kymmenes kausi alkaa Amerikassa 14. toukokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat