Tosi-tv-tähden vauhdikas elämä – likainen eroprosessi ja miljoonien asuntokaupat!

Beverly Hillsin täydellisen naisen Adrienne Maloofin elämään kuuluu avioeron lisäksi myös rahakas asuntokauppa.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tuttu Adrienne Maloof myi valtavan kartanonsa reilulla 15 miljoonalla eurolla. Kartano ehti olla markkinoilla kuukauden ja Maloof pyysi siitä alunperin 20 miljoona euroa. 51-vuotias kaunotar tuskin valittaa, vaikkei hintapyyntö toteutunutkaan, sillä hän osti talon yhdessä ex-miehensä Paul Nassifin kanssa alle kymmenellä miljoonalla eurolla vuonna 2004.

Kahdeksan makuuhuonetta ja 11 kylpyhuonetta sisältävä kartano on usein nähty Maloofin tähdittämässä tosi-tv-sarjassa. Kartanossa on lisäksi viinikellari, kuntosali ja uima-allas. Kartanon osti losangelesilainen bisnesmies.

Kesäkuussa eronneet Maloof ja Nassif ovat keskellä likaista erotaistelua. Pari haki avioeroa elokuussa kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Maloofin lakimiehet väittivät Nassifin pahoinpidelleen parin poikia, mutta Nassif on kieltänyt väitteet. Hiljattain Maloofin henkilökohtainen kokki, Bernie Guzman, julkaisi kuvia, joista näkyy, että Maloofin selkä on täynnä punaisia jälkiä.

– Nyt tiedätte... Kaikkien pitää tietää. Se on salaisuus, jonka olen pitänyt... Hänet pitää pysäyttää, Guzman kirjoitti kuvien yhteyteen.

Kuvien ja Guzmanin kirjoituksen uskotaankin tarkoittavan sitä, että Nassif olisi aiheuttanut mustelmat vaimolleen.

Beverly Hillsin täydellisten naisten elämää seurataan AVAlla torstaisin klo 20.00. Tällä hetkellä kanavalla pyörii sarjan ensimmäinen kausi, jolla Maloof ja Nassif vielä esiintyvät onnellisina.

AVA

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja