Törmäys tuomarin kanssa – suomalaispelaaja talutettiin tuskaisena kaukalosta Ruotsissa

Teemu Kivihalme törmäsi tuomarin kanssa – poistui tuskaisena kaukalosta 1:29
Teemu Kivihalme törmäsi ikävän näköisesti tuomariin – poistui tuskaisena kaukalosta SHL:ssä.

Ruotsin SHL:ssä hyvän alkukauden pelannut suomalaispuolustaja Teemu Kivihalme loukkaantui erikoisessa tilanteessa maaottelutaukoa edeltäneessä Malmö Redhawksin ottelussa Örebroa vastaan.

Kivihalme puristui ottelun päätöserän taklaustilanteessa vastustajan ja laitaa vasten olleen erotuomarin väliin.

Suomalaispuolustaja jäi tilanteen jälkeen makaamaan jään pintaan. Todennäköisesti polvensa loukanneen Kivihalmeen ilme oli tuskainen, kun joukkueen huoltaja ja pelitoverit auttoivat hänet pois kaukalosta.

Myös tuomari loukkaantui törmäyksessä lievästi. Myöhemmin Malmö menetti toisenkin pelaajan, kun Mattias Lassen loukkaantui kamppailutilanteessa Örebron Hannes Björnisen kanssa.

SHL:ssä neljäntenä porskuttavan Malmön 4–2-voittoon päättyneen ottelun jälkeen ei päävalmentaja Tomas Kollarilla ollut tarkkaa tietoa.

– Tauko tulee meille oikeaan aikaan. Minulla ei ole juuri nyt tietoa Lassenista ja Kivihalmeesta. En ole puhunut heidän kanssaan, Kollar kommentoi Expressen-lehden mukaan.

Kivihalme teki ennen maaottelutaukoa 17 ottelussa tehot 4+4=8. Joukkueen pisteykkösiä ovat syyskaudella olleet suomalaishyökkääjät Janne Kuokkanen (6+10=16) ja Lauri Pajuniemi (5+5=10).

Lue myös:

    Uusimmat