Tori Spellingin kauhun hetket: Mies vakavassa onnettomuudessa!

Tori Spelling on ehtinyt Tori & Dean -sarjassa tehdä selväksi sen, että aviomies Dean McDermottin moottoripyörä harrastus ei häntä ilahduta. Tämän iltaisessa jaksossa nähdään, kuinka Torin pahimmat pelot käyvät toteen, kun Dean loukkaa itsensä onnettomuudessa.

Realitysarja Tori & Dean paljastaa, että myös tähtipareilla on omat parisuhdeongelmansa. Tori Spellingillä ja Dean McDermottilla ongelmaksi muodostuu McDermottin moottoripyöräharrastus. Spelling on avoimesti realitysarjassa valittanut siitä, kuinka aviomiehen innostus aiheuttaa hänelle harmaita hiuksia.

Spellingin kiukku ei ole täysin aiheetonta, sillä heinäkuussa 2010 McDermott joutui moottoripyöräonnettomuuteen jo toista kertaa vuoden sisään. Hänen keuhkonsa puhkesi ja hänet kiidätettiin kiireesti sairaalaan. Mies joutui olemaan sairaalahoidossa monta päivää. Kivuista huolimatta McDermott toipui onnettomuudestaan.

– Hänen mielestään tämä on merkki. Hän ymmärtää, että perhe on liian tärkeä asia riskeerattavaksi, Spelling totesi onnettomuuden jälkeen People.comille.

Spelling myöntää olleensa aluksi vihainen McDermottille, mutta nähtyään miehensä sairaalassa näyttelijätär pelästyi kunnolla.

– Suurin pelkoni tuli toteen, hän tilitti tuolloin.

Dean loukkaa itsensä jälleen moottoripyöräillessään sunnuntaina 22.1. kello 15.30 nähtävässä jaksossa. Luvassa on mahtava riita...

(AVA)

Kuva: Getty Images

Lähteet: DailyMail.co.uk, Wikipedia.org

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja