Tori ja Dean viettävät erilaista ystävänpäivää

Ystävänpäivä on Tori Spellingille ja Dean McDermottille monessa mielessä suuri päivä, johon mahtuu niin suuren muutoksen aiheuttamaa jännitystä kuin romantiikkaakin.

AVAn hittireality Tori & Deanin rakastavaiset eivät vietä ystävänpäivää aivan perinteisesti, esimerkiksi romanttisen illallisen tai rusettiluistelun merkeissä. Pariskunta nimittäin avaa 14. helmikuuta uuden, invenTORI-nimisen lifestyle-liikkeensä.

Kauppansa avajaisia jännittävät Tori ja Dean kertoivat Billy Bushin ja Kit Hooverin haastattelussa innoissaan, että heidän kauppansa myy ainoastaan tuotteita, joista pariskunta itse pitää. Putiikista löytyy tarvikkeita muun muassa kodinsisustukseen, ruuanlaittoon ja lastenhoitoon.

Dean, jonka tapana on ollut ostaa Torille vuosittain mieluisia ystävänpäivälahjoja, ei pidä kaupan avaamista ja sen mukanaan tuomaa työmäärää kovin romanttisena tapana viettää tärkeää päivää. Hän lupasikin hemmotella vaimoaan lahjoilla kiireen keskellä myös tänä vuonna.

Romantiikannälkäisiä saattaa ilahduttaa seuraava uutinen: kiperään kysymykseen mahdollisesta kolmannesta lapsesta Tori ja Dean vastasivat maireasti myhäillen.

– Kyllä, me molemmat tahtoisimme kolmannen lapsen! pariskunta paljasti.

Tori & Dean AVAlla sunnuntaisin klo 21.00 ja pikauusintana maanantai-iltaisin.

(AVA)

Lähde: Accesshollywood.com

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja