Topi Raitanen heti ennätysvauhdissa

Topi Raitanen puhuu rohkeasti Suomen ennätyksestä 0:59
Topi Raitanen latasi maaliskuussa tavoitteeksi estejuoksun Suomen ennätyksen: "Lipsahtaa alle."

Estejuoksun Euroopan mestari Topi Raitanen avasi kilpailukautensa ennätysvauhdilla lauantaina Saksan Karlsruhessa.

Raitanen sijoittui 1 500 metrin kilpailun erien yhteisajoissa kymmenenneksi kauden kotimaisella kärkiajalla 3.38,47, jolla hän kohensi ennätystään sekunnin sadasosan.

Aiemman ennätyksensä 3.38,48 Raitanen juoksi kesäkuussa 2021 Jyväskylässä.

Belgialainen Jochem Vermeulen kiri Karlsruhen tasaisen kilpailun voittoon ajalla 3.35,80. Joonas Rinne oli erien yhteisajoissa 14:s ajalla 3.39,48.

Raitanen jäi pois maastojuoksun SM-kilpailuista ja aloitti kilpailukautensa ratajuoksulla. Ensimmäisen estekilpailunsa hän aikoo juosta Norjassa 3. kesäkuuta. Kesäkuussa hän osallistuu myös Paavo Nurmen kisoihin Turussa.