TOP5: Helsingin parhaat kahvilat – oletko käynyt näissä?

Eat.fi -palvelu paljastaa, mitkä ovat käyttäjien omien kokemusten perusteella Helsingin parhaat kahvilat.

Eat.fi on netissä toimiva palvelu, jolla ihmiset etsivät ravintolapalveluita ja jonne voivat kirjoittaa ravintola-arvosteluita. Palvelussa voi pisteyttää kaikki Suomen ravintolat ja kahvilat hinta/laatu-suhteen, kokemuksen ja ruoan laadun perusteella. Jos siis haluat tietää, mistä saa Tampereen parasta pizzaa, Joensuun herkullisimmat pihvit tai vaikkapa Helsingin parhaat kahvit, kannattaa sinun tutustua Eat.fi -palveluun.

Nämä ovat Eat.fi -palvelun käyttäjien mukaan Helsingin parhaat kahvilat. Listaan on nostettu viisi parhaan yleisarvosanan saanutta ravintolaa, jotka ovat saaneet vähintään 10 arvostelua kategoriassa kahvilat.

1. Gottland Deli & Café


Pihlajatie 8, 00270 Helsinki

Ruoan laatu 5.0

Kokemus 5.0

Hinta/laatu-suhde 4.9

Gottland Deli & Café on Meilahden sydämessä sijaitseva luomu- ja biodynaamisiin tuotteisiin erikoistunut kahvila. Näin Eat.fin käyttäjät arvioivat kahvilaa:

– Vakiopaikka! Cappuccino loistava, itse leivotun korvapuustin nappaan mukaan paljon useammin kuin ruokavalioon sopisi. Kahvilan emäntä on mitä hurmaavin ja palvelu aina henkilökohtaista ja vilpittömän ystävällistä. Suosittelen ehdottoman lämpimästi, paikkaa kommentoidaan Eat.fi-palvelussa.

– Uskomaton palvelu, todella mukava ilmapiiri ja erittäin vieraanvarainen ja ihastuttava emäntä! Suostui tekemään sämpylät meille, vaikka paikka oli mennyt pari minuuttia sitten kiinni! Suosittelen todella paljon käymään tässä paikassa haukkaamassa mitä maistuvimmat sämpylät!! Todella hyvä mieli jäi kun kävi tässä paikassa, toinen käyttäjä kertoo.

2. Huvilan kahvila


Mannerheimintie 13 b, 00100 Helsinki

Ruoan laatu 4.9

Kokemus 4.2

Hinta/laatu-suhde 5.0

Huvilan kahvilassa on tarjolla runsaasti gluteenittomia, maidottomia ja sokerittomia tuotteita. Näin Eat.fin käyttäjät arvioivat kahvilaa:

– Helmi, menen toistenkin, lukee viimeisimmässä kyseistä kahvilaa koskevassa arvostelussa.

– Hyvin laadukas leivonnais- ja ruokatarjonta. Siisti ja työhönsä omistautuneet työntekijät. Suosittelen ja vien mieluusti kaverinikin sinne, Eat.fi-sivustolla kuvaillaan.

3. Kuppi & Muffini


Kalevankatu 17, Helsinki

Ruoan laatu 5

Kokemus 4.9

Hinta/laatu-suhde 4.3

Paikan päältä saa makeiden ja suolaisten herkkujen lisäksi puuroaamiaista, raikkaita smoothieita ja itsepuristettuja mehuja sekä lounaskeittoa ja salaatteja. Tällaisia arvosteluita kahvila sai Eat.fi-palvelussa:

– Kerrassaan ihana paikka, herkulliset leivonnaiset, hyvää mehua ja kodikas sisustus, Eat.fi-sivulla kommentoidaan.

– Paikka on kodikas ja hykerryttävän suloinen aina pitäjiä myöten. Palvelu oli aivan harvinaisen laadukasta. Kaikki tiskissä näytti tuoreelta ja houkuttelevalta. Olimme juuri syöneet, muuten olisin maistanut suolaisista herkuista ainakin mehevän näköistä vuohenjuustomuffinia. Muffinit ja kuppikakut ovatkin paikan juttu, mutta myös salaattia ja keittoa löytyy. Erityisen vaikutuksen teki se, että kahvila tarjoaa itsepuristettuja mehuja. Vau, kertoo Eat.fin käyttäjä.

4. Puro Deli & Café


Korkeavuorenkatu 27, 00130 Helsinki

Ruoan laatu 5

Kokemus 4.9

Hinta/laatu-suhde 4.4

Puro Deli & Café on lounasruokaa tarjoava kahvila, joka suosii lähituottajia ja luomutuotteita niin paljon kuin mahdollista Tällaisia arvosteluita kahvila sai Eat.fi-palvelussa:

– Kerrassaan mainio lounas! Puhdasta ja niin maistuvaa! Ystävällistä ja huomioivaa asiakaspalvelua vaikka kiirettä pitää. Helsingin paras lounasmesta, Eat.fi-sivulla kommentoidaan.

– En ole ainakaan Suomen kamaralla törmännyt parempaan kahvilaan. Kaikessa näkee laadun, salaateissa, kahvissa ja leivoksissa. Nämä upeat kahvilanpitäjät tekevät tätä työtä täydestä sydämestä ja se näkyy. Toivottavasti myös me muut osaisimme sitä arvostaa. Suosittelen, kuvaillaan paikan tarjontaa Eat.fi-sivustolla.

5. Café Rouge


Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Ruoan laatu 4.8

Kokemus 5.0

Hinta/laatu-suhde 4.7

Café Rougesta saa muun muassa herkullista kotiruokaa ja makoisaa cappuccinoa. Tällaisia arvosteluita kahvila sai Eat.fi-palvelussa:

– Todella lämmin ja ystävällinen palvelu. Tarjolla on ihanaa Välimerellistä kotiruokaa hyvistä raaka-aineista. Annoskoko sopiva ja salaattipöydässä hyvät ja vähän erilaiset vaihtoehdot (ei puisia raasteita!). Plussana viinitarjoilu. Kannattaa käydä myös lounasajan ulkopuolella juomassa yksi kaupungin parhaimmista cappuccinoista, kertoo Eat.fin käyttäjä.

– Ihana tunnelma ja suussa sulavaa ruokaa! Tänne palaan yhä uudestaan ja uudestaan, Eat.fi-sivulla kommentoidaan.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat