Top Gun -elokuvan kaunotarta ei nähdä jatko-osassa: "Olen vanha, lihava ja näytän ikäiseltäni"

Kelly McGillisiä ei pyydetty Top Gun -elokuvan jatko-osaan.

1980-luvun kulttiklassikko Top Gun saa jatkoa yli 30 vuoden jälkeen, kun Top Gun: Maverick saapuu elokuvateattereihin ensi vuonna. Alkuperäisen elokuvan tähti Tom Cruise palaa rooliinsa, mutta hänen rakastettuaan näytellyt Kelly McGillis ei ole mukana.

McGillis, 62, kertoo Entertainment Tonight -sivuston haastattelussa, ettei häntä edes kysytty mukaan elokuvaan.

– Olen vanha ja lihava ja näytän ikäiseltäni. Mieluummin tunnen oloni hyväksi omissa nahoissani, kun laitan liikaa painoarvoa muille asioille, hän sanoo.

Valokeilasta jo vuosia sitten kadonnut McGillis asuu nykyään North Carolinassa ja viettää aikaa kahden aikuisen tyttärensä kanssa. Hän kertoo jättäneensä Hollywoodin, koska muista asioista tuli tärkeämpiä.

– Minun oli vaikea löytää omaa identiteettiä tai kokea olevani arvokas työni ulkopuolella. Tärkeimmäksi asiaksi tuli tyttöjeni kasvattaminen ja parhaana mahdollisena raittiina vanhempana oleminen, hän kertoo.

– En tehnyt suurta päätöstä, että lähden. Muista asioista vain tuli tärkeämpiä. Rakastan näyttelemistä ja teatteria, mutta suhteeni muihin ihmisiin olivat tärkeämpiä kuin suhteeni kuuluisuuteen.

Uudessa Top Gun -elokuvassa Tom Cruisen rakastettua näyttelee 48-vuotias Jennifer Connelly. McGillis kertoo, ettei tunne Connellya, mutta on iloinen hänen saamastaan mahdollisuudesta.

McGillis kertoo nauttivansa elämästä kotioloissa, eikä ole työskennellyt pitkään aikaan.

– Tunnen olevani hyvin siunattu, koska minun ei tarvitse työskennellä, mutta minulla on siihen mahdollisuus. Kovin moni ei saa sellaista vaihtoehtoa, joten olen hyvin onnekas.

Lähteet: ET Online, People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja