TOP 8: Nainen, varo tällaisia miehiä!

Tuntuuko joskus siltä, että vain tietyntyyppiset miehet vetävät naisia puoleensa? Askmen.comin mukaan tähän on syynsä. Lue lista, millaiset miehet eivät viehätä naisia ollenkaan – ja keitä naisten kannattaakin karttaa.

On totta, että tietyntyyppiset miehet viehättävät naisia, toiset taas naiset kiertävät kaukaa. Miehille suunnattu sivusto askmen.com listasi miestyypit, joita naisen kannattaa vältellä viimeiseen asti – miestä ei voi muuttaa, mutta mies voi muuttua jos hän vain sitä itse haluaa.

1. Ripustautuva mies

Liian ripustautuva mies on ylipursuavan tunteellinen, joka kaipaa koko ajan hyssyttelyä, rauhoittelua ja päähän paijauksia. Hän myös on hyvin epävarma itsestään ja tarvitsee jatkuvaa varmistelua liittyen suhteisiin, töihin ja ystävyyssuhteisiin. "Onhan meillä kaikki hyvin? Varmasti?"

Miksi hän on epäviehättävä: Itsevarmuus ja itsenäisyys on seksikkäitä piirteitä miehessä – epävarmuus ja riippuvaisuus taas eivät. Useimmat naiset etsivät miestä, johon he voivat tukeutua. Jos mies kaipaa naisen tukea ja turvaa – varsinkin suhteen alussa – nainen voi olettaa, ettei miehestä ole hänelle itselleen vahvaa tukipuuta, henkivartijaa tai suojelusenkeliä.

Mikä neuvoksi: Ajoittaminen on kaiken A j O – tunteellisuudessa ei ole mitään pahaa, mutta miehen tulisi jättää pahimmat epävarmuutensa kotiin etenkin ensitreffeillä (sama pätee myös naisiin!). Kun suhde etenee, omien tunteiden ja epävarmuuksien esille tuominen on lähinnä vain luonnollista. Nainen arvostaa saadessaan tietää, mitä miehen päässä liikkuu.

2. Ennalta arvattava mies

Naiset eivät pidä ennalta arvattavista miehistä, koska he ovat niin.. ennalta arvattavia! Tällainen mies luottaa tuttuihin kaavoihin sekä rutiineihin, eikä halua koskaan tehdä mitään toisin. Esimerkiksi hänelle ei tulisi koskaan mieleenkään viedä tyttönsä spontaanisti ulos syömään.

Miksi hän on epäviehättävä: Naiset haluavat sellaisen miehen, joka on hivenen arvaamaton tapaus. Tästä syystä monet naiset ovat heikkoina "pahoihin poikiin". Naiset eivät kuitenkaan halua miehessä piilevän varsinaista pahuutta, vaan arvaamattomuutta.

Mikä neuvoksi: Miehen ei tarvitse olla "paha" voittaakseen naisen itselleen. Miehen tulisikin yllättää nainen sekä itsensä, ja viedä kumppaninsa viikonloppureissulle tai improvisoida kaupungilla käydessä: "Mennäänkö elokuviin?" Kun nainen oppii tuntemaan miehen paremmin, hänkin saattaa nauttia tutuista ja turvallisista sunnuntaista, jotka tuppaavat viikosta toiseen kulumaan sohvalla elokuvia tuijottaen. Miehen tulisi kuitenkin muistaa yllättää kumppaninsa edes silloin tällöin: se pitää suhteen virkeänä.

3. Ylimielinen mies

Nainen, varo tällaista miestä! Ylimielisellä miehellä on suuri ego ja hän saattaa olla alentava ympärillä olevia ihmisiä kohtaan – jopa sinua, tarkoituksella tai tahattomasti. Hän saattaa olla myös töykeä ja varsinainen törkyturpa niille, jotka hän kokee olevan alempiarvoisia kuin hän itse.

Miksi hän on epäviehättävä: Nainen pistää merkille, miten mies käyttäytyy muita ihmisiä kohtaan arvioidessaan miehen persoonallisuutta. Vaikka mies olisi yltiömukava naiselle itselleen, mutta kohtelee muita kuin saastaa, nainen haluaa ottaa jalat alleen.

Mikä neuvoksi: Itsevarmuudessa ei ole mitään pahaa, mutta miehen kannattaa varoa ettei mikään nouse hattuun. Miehen tulisi opetella puhumaan ja suhtautumaan muihin ihmisiin kunnioituksella. Hän ei saisi asettaa itseään jalustalle.

4. Moukkamainen mies

Moukkamainen mies ei edes yritä peitellä sitä, että hän vilkuilee röyhkeästi muita naisia: hän flirttailee treffeillä tarjoilijalle ja saattaa jopa kerskailla vanhoilla naisseikkailuillaan ja sänkykumppanien määrällään. Tiivistettynä: hän ei kunnioita naisia tippaakaan.

Miksi hän on epäviehättävä: Tällainen käytös ei ole pelkästään raivostuttavaa, vaan se voi olla naisen itsetunnolle musertavaa. Tällaista miestä ei katso kukaan, vaikka hän katselisikin kaikkia.

Mikä neuvoksi: On miehestä itsestään kiinni, antaako hän silmiensä vaeltaa muissa naisissa. Ehkäpä hän on vielä keskenkasvuinen ja ajan myötä hän jättää omien valloitustensa kertomisen kokonaan löytäessään sen oikean – tai sitten hän polleilee niillä vain toisille kaksilahkeisille. Muista, ettei miestä voi muuttaa.

5. Saita mies

Saita mies kutsuu naisen kanssaan päivälliselle ja viekin hänet pikaruokalaan parin euron burgerille tai sitten haluaa, että lasku maksetaan puoliksi. Hän ei koskaan osta kukkia ja hän tuhlaa aikaa kaupan hyllyillä etsiessään halvinta voipakettia tai viiniä.

Miksi hän on epäviehättävä: Etenkään ensitreffeillä ei tulisi puhua raha-asioista, säästämisestä taikka budjeteista. Jos mies kutsuu naisen treffeille, tulee hänen hyvien tapojen mukaan myös maksaa lasku.

Mitä tehdä: Naiseen ei oikeasti tarvitse tuhlata omaisuuksia tehdäkseen tähän vaikutuksen! Vaikka timantit ovat tytön parhaita ystäviä, myös itse tehdyt kortit tai vaikka suloiset tekstiviestit tekevät naiseen vaikutuksen.

6. Riitapukari

Riitapukari kääntää jokaisen keskustelun sanaharkaksi. Nainen tuntee olevansa hänen seurassaan keskellä suurta väittelyä, joka ei ota loppuakseen millään. Vihaisen syljen lentäessä nainen tuntee olonsa vaivaantuneeksi kun hänen pitää olla valmiina puolustautumaan alituiseen.

Miksi hän on epäviehättävä: Hänen kanssaan on stressaavaa: koko ajan pitää olla puolustuslinjalla. Jos hän tuntuu suuttuvan väitellessään, saattaa nainen pelätä, että hän on myös herkkä turvautumaan fyysiseen väkivaltaan.

Mikä neuvoksi: Miehen tulisi osata rentoutua. Yleensä miehet saattavat alkaa väitellä, kun he tuntevat olonsa hermostuneiksi, eivätkä ole varmoja mitä sanoa. Opettele keskustelemaan ja kyselemään!

7. Hurskahteleva mies

Hurskahteleva mies on erittäin tuomitseva muita ihmisiä kohtaan. Hän ei välttämättä juo alkoholia tai polta tupakkaa, ja on innokas jakamaan tätä ilosanomaansa muillekin. Tiivistettynä hän saarnaa ja painostaa: älä juo viiniä, älä ota jälkiruokaa!

Miksi hän on epäviehättävä: Kukaan ei halua tulla tuomituksi: naisen mielestä tällainen käytös on ärsyttävää ja töykeää.

Mikä neuvoksi: Omien mielipiteiden kertominen on ok, omien aatteiden väkipakoin tuputtaminen taas ei.

8. Naistenvihaaja

Tällainen mies ei peittele katkeruuttaan naisia kohtaan. Hänellä pelottavan pakonomainen tarve laukoa törkeitä ja loukkaavia kommentteja naisista.

Miksi hän on epäviehättävä: Anteeksi vain, mutta miksi kukaan nainen haluaisi deittailla tällaista miestä?

Mikä neuvoksi: Tällainen käytös ei ole pelkästään töykeää ja inhottavaa, vaan viimeinen pisara – kenenkään ei tulisi sietää tällaista käytöstä.

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja