TOP 5: Asiat, joita kannattaa kokeilla seksin jälkeen

Cosmopolitan.com listasi seksikkäimmät asiat, joita voit tehdä rakastelun jälkeen. Viikonloppuisin läheisyydelle ja seksille on enemmän aikaa, joten nappaa vinkit talteen ja kokeile heti!

Jos haluat lähentyä rakkaasi kanssa seksin jälkeen, kannattaa kokeilla näitä Cosmopolitan.comin listaamia asioita. Miestä kannattaa hemmotella pienin elein – tosin muista pyytää kumppaniltasi vastapalvelusta.

Sano hänelle kohteliaisuus

Mies haluaa kuulla, millaiset seksitaidot hän mielestäsi omaa. Miehillä on tapana olla huolestuneita suorituksestaan, joten hän todella haluaa tietää, nautitko olostasi rakastelun aikana. Imarteleva palautteesi estää häntä nukahtamasta – ja se saattaa myös olla lähtölaukaus onnistuneelle keskustelulle.

Menkää yhdessä suihkuun

Ehdota, että menisitte yhdessä suihkuun tai kylpyyn. Mihin tahansa tilanteeseen, jossa olet kuuma, kostea ja alaston! Aloittakaa pesemällä vuorotellen toistenne selät, hartiat ja niska. Kun hyväilet rakastasi saippuaisilla sormillasi ja annat lämpimän veden valua pitkin ihoa, verenkierto pysyy hyvänä ja pitää kehon kiihottuneena. Kenties olisi aika ottaa uusintakierros…

Anna hänelle hieronta

Vaikka rakastelu onkin ohi, se ei tarkoita sitä, että koskettaminen on! Hieronta on mahtava tapa pitää yllä fyysistä läheisyyttä välillänne ja jatkaa sutinaa välillänne.

Kosketa itseäsi

Jos sinusta tuntuu siltä, että haluat lisää, mutta mies on loppu – kiinnitä hänen huomio alakertaan stimuloimalla itse itseäsi. Miehet tarvitsevat aikaa, jotta voivat aloittaa toisen kierroksen. Joten anna hänen tietää, että sinä todella nautit aktista ja haluat lisää, kun hän on siihen valmis.

Halailkaa

Sinusta halailu ja suukottelu seksin jälkeen tuntuvat hyvältä, kun mies olisi valmis nukahtamaan. Jonkun väitteen mukaan miehet tuntevat yhdynnässä henkistä läheisyyttä enemmän kuin naiset, mutta monelle myös seksin jälkeinen läheisyys on tärkeää.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja