TOP 3: Tässä ovat Miami Beachin kalleimmat rantatalot!

Rahakkaat henkilöt voivat ostaa Miami Beachilta toinen toistaan upeampia ranta-asuntoja, joista ei luksusta puutu. Katso kuvagalleria kolmesta kalleimmasta talosta.

Miami Beachin Sunset Island on todellinen luksussijainti vapaa-ajan asumukselle. Huffington Postlistasi kymmenen kalleinta kohdetta verkkosivuillaan, ja suurin osa taloista oli rakennettu ennen 60-lukua.

Vaikka osa kohteista on luonnollisesti käynyt läpi mittavan remontin, ne kunnioittavat silti paikallista arkkitehtuuria ja luksustyyliä: suurin osa asunnoista sisältää valtaisat uima-altaat, kotiteatterit sekä valtavat keittiöt.

Kolme upeinta

Kallein listassa oleva kohde, reilut 11 miljoonaa euroa maksava kolmikerroksinen asunto sisältää seitsemän makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta. Asunnon omistajilla on käytössään myös ammattikokki loisteliaine keittiöineen, ja vieraita voidaan hemmotella majoittamalla heidän luksusvarusteltuun vierastaloon.

Toisena listauksessa oleva välimeren tyyliin rakennettu asunto on hinnaltaan 9,5 miljoonaa euroa. Ranskalaistyyppisillä ikkunoilla, kuudella makuuhuoneella, jättikokoisella keittiöllä ja suihkulähteillä varustettu asunto kuulostaa lähes liian hyvältä ollakseen totta. Myöskään upeaa uima-allasta ei pidä unohtaa!

Eedenin puutarhaksi nimetty listan kolmonen kustantaa ostajalleen reilut kahdeksan miljoonaa euroa. Rakennus ei edusta vanhanaikaisinta arkkitehtuuria, sillä se on rakennettu vasta vuonna 2007. Vaikuttavaan taloon kuuluvat ammatilaiselle varusteltu keittiö, viinikellari, marmoriset holvikaaret, suurikokoinen sisäpiha sekä uima-allas venetelakkoineen ja laitureineen.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Huffington Post (kuvakaappauksia)

Lue myös:

    Uusimmat