Mainos

TOP 10: Näitä kiusallisia tapoja pariskunnat harrastavat Facebookissa – rakastunut, et kai sorru?

Rakastuneiden tulisi välttää tiettyjä toimintatapoja Facebookissa  – oletko samaa mieltä?

Thrillist-sivuston mukaan ystävän parisuhdetta voi seurata Facebookissa kuin zombikauhusarjaa ikään: aluksi kaikki menee hyvin ja on söpöä, mutta sitten pariskunnan osapuolet muuttuvat oksettaviksi, kuolaaviksi versioiksi itsestään.

Sivuston mukaan rakastuneiden tulisi välttää tiettyjä toimintatapoja Facebookissa.

Oletko näistä samaa mieltä?

1. Tässä tuhannes söpö kuva meistä

”Tässä olemme kotona! Tässä irvistämme sohvalla! Voi, miten mukavaa meillä on, ihan koko ajan…”

On ihanaa, että suhde on huumorintajuinen ja hauska, mutta söpöjen kuvien julkaiseminen joka päivä käy pian ärsyttämään muita. Nauttisitko itse siitä, että Facebook-uutisten virta olisi täynnä samassa tilanteessa otettuja poseerauskuvia pariskunnasta?

2. Onnittele ja rakasta yksityisesti

Yhteiset ystävät näkevät pariskunnan seinäkirjoitukset Facebookissa. Se suloinen ”Paljon onnea rakas elämäni valo, olet oma honeybunnyni” -viesti siis läjähtää kerralla 340 ihmisen uutisfeediin. Haluatko todella, että ex-pomosi vuodelta 2002 lukee rakkaudentunnustuksiasi?

3. Älä riitele Facebookissa

Onnittelujen lukeminen voi olla ärsyttävää, mutta ne ovat sentään söpöjä. Se, että Riitta-Liisa tekee 500 merkin päivityksen siitä, miten Tero on petollinen mies, ei ole söpöä. Tällaisen päivityksen kruunaa Teron vihainen kommentointi, sillä Riitta-Liisa ei tietenkään piilota tekstiään Terolta –  muutenhan mies ei millään voisi saada tietää, että Riitta-Liisa on vihainen!

4. Sata merkintää päivässä?

”Jari, katso! Tää on NIIN ME, EIKÖ OLEKIN?! Rakastan sinua, pupu!”

Yhteiset ystävät näkevät myös merkinnät, joita pari tekee toisistaan. Jos ”tägäät” kultasi jokaiseen parisuhdeaiheiseen kuvaan, muut saavat kyllä tietää, vaikkeivät oikeastaan haluaisi.

5. ”Häihin on enää 35,5 kuukautta!”

Siinä missä ylenpalttinen määrä koira- tai vauvakuvia ärsyttää yhtä, häämerkinnät alkavat pian käydä hyvänpäiväntuttujesi hermoille. Jos joku sukulaisesi tai tuttusi saa kuvasi nähtyään tietää, ettei ole vielä saanut hääkutsua postissa, saat pian selitellä asiaa yksityisviestillä. Säästä siis myös omia hermojasi!

6. Vihjaavat päivitykset vauvoista

”Rakkautemme ei ole ollut ennen näin suurta… Asianlaita selviää varmaan teillekin kohta” ja silmää iskevä hymiö perään. Sitten vain odottamaan kiinnostuneita uteluviestejä, eikö? Ei.

7. Tuhannen merkin mittaiset kiitosviestit kumppanille

Kun kirjoitat Facebook-statukseesi jotakin kaunista kumppanistasi hääpäivänänne, saat tykkäyksiä ja sydämiä. Jos kirjoitat hänestä imelän värssyn joka toinen päivä, tykkäykset katoavat mystisesti.

8. Ylenmääräinen hellittelynimien käyttö

”Musupusususunusu” ja kuusi sydäntä perään. Söpöä teille, ei niinkään muille.

9. Olette nyt ”kaksilo”

Et ole enää yksilö. Olet muuttunut kaksiloksi, jonka jokaisessa kuvassa on mukana se oma, rakkain kumppani. Statuksiisi merkitset kumppanisi aina, vaikka kertoisit olevasi lähi-Siwassa – tehän teette kaiken yhdessä!

10. Yhteinen Facebook-tili

Kaksilon kruunaa tietenkin se, ettet enää ole Facebookissa Maija Mattila, vaan Maija Ja Mikko Mattila. Kun vastaat kommenttiin, kaverisi on mahdoton tietää, kuka siellä kirjoittelee. Eikä tuolla ole niin väliäkään, sillä Maija Ja Mikko Mattilan kaikki ajatukset ovat yhteisiä – myös se osallistumisteksti Facebookin kuukuppiarvontaan.

Lähde: Thrillist.com

***

0:39

0:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.