TOP 10: Näin liukuvoide tuo taatun nautinnon

Liukuvoiteella eli liukasteella voit tuoda vällyjen väliin romantiikkaa, kiihkeitä hetkiä, liukkaampaa nautintoa ja turvallisempaa seksiä. Lue kymmenen vinkkiä, kuinka liukuvoide takaa nautinnon.

Liukuvoiteita on monia erilaisia: vesi- , silikoni- ja öljypohjaisia. Liukuvoiteita on myös eri makuisia, lämmittäviä, viilentäviä ja värillisiä. Lue vinkit, miten liukuvoiteesta voi olla hyötyä juuri sinulle ja kumppanillesi.

1. Liukuvoide on luojan lahja naiselle, joka kärsii luonnollisesta kuivuudesta, menopausseista tai vain herkistä limakalvoista. Seksi sujuu ja luistaa – kirjaimellisesti.

2. Makuliukuvoiteet tekevät oraaliseksistä paljon miellyttävämpää. Lisäksi maustettu liukuvoide on paljon turvallisempaa suuseksissä, kuin vaikkapa hunaja tai kermavaahto – ne voivat aiheuttaa ikäviä tulehduksia. Makuliukuvoiteet eivät sisällä sokeria, jos vartioit painoasi.

3. Seksilelujen käyttäminen sujuu kuin rasvattu, jos niihin lisää pikkuisen liukuvoidetta. Huom. Silikonipohjaiset liukuvoiteet eivät sovi yhteen kaikkien seksivälineiden kanssa.

4. Jos mies on varustukseltaan hivenen suurempaa tai jättikokoa, on liukuvoiteen käyttö enemmän kuin toivottua. Seksin ei pidä sattua.

5. Liukuvoidetta voi käyttää myös partnerin seksikästä hieromista varten. Ensin hartiat, sitten selkä, ja sitten...

6. Liukuvoiteen levittämisestä voi tehdä seksikästä ja kiusoittelevaa: katso kuinka mies hivelee liukuvoidetta pitkin penistään tai hiero itseäsi ja klitoristasi miehen edessä käyttäen liukuvoidetta. Taattua esileikkiä.

7. Kondomin laittaminen voi olla hyvinkin nihkeää: jos laittaa pienen määrän liukuvoidetta penikseen, sujahtaa kondomikin paikoilleen paremmin. Usein kuitenkin kondomin laitto sujuu kuin rasvattu ilman liukuvoidettakin. Huom! Muistathan, että öljypohjainen liukuvoide voi haurastuttaa kondomia. Miehen pitää muistaa pitää kondomista kiinni, kun penis otetaan yhdynnän jälkeen pois naisen sisältä.

8. Liukuvoide estää ikäviä tulehduksia: jos seksi kestää pidemmän aikaa, ikävä kitka ja kuivuuden edesauttamat hankaukset saattavat aiheuttaa bakteerikannan kasvua. Kiihottuneimmankin naisen genitaalialue kuivuu pitkäkestoisen seksin aikana.

9. Vähemmän kitkaa ja hankausta tarkoittaa myös sitä, ettei kondomi mene rikki yhtä helposti.

10. Käyttäisitkö mieluummin sylkeä vai liukuvoidetta liukasteena? Niinpä.

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja