TOP 10: Mies, nämä koirarodut vetoavat naisiin!

Selvitys paljastaa, mitkä kymmenen rotukoiraa miehen talutushihnassa vetoavat naisiin.

Brittiläisen selvityksen mukaan yksi kahdeksasta brittimiehestä on tavannut tulevan partnerinsa tai päässyt treffeille käyttämällä koiraansa apunaan eräänlaisena "flirttailuvälineenä". Tämän lisäksi 36 prosenttia miehistä koki, että nainen lähestyi heitä paljon herkemmin jos miehellä oli koira mukanaan.

Selvityksessä selvitettiin myös minkä rotuiset koirat vetosivat brittinaisiin. Mikäköhän olisi sama tulos Suomessa?

Nämä koirarodut vetoavat naisiin

1. Kultainennoutaja

Vaaleaturkki ja ystävällinen yleisilme, ah! Tämä lempeä koirarotu vetosi naisiin kaikista eniten. Kultainennoutaja sai äänistä 19 prosenttia.

2. Bordercollie

Aina valppaana ja valmiina leikkimään – paimenkoira bordercollie vetosi 12 prosenttiin naisista. Jospa koira osaisi paimentaa yhtä hyvin miestäkin?

3. Labradoodle

Labradorinnoutajan ja villakoiran risteytys eli labradoodle tummine kiharoineen vetosi seitsemään prosenttiin brittinaisista. Kenties koirasta huokuu lapsiystävällisyys?

4. Beagle

Beagle on saatettu jalostaa metsästämään jäniksiä, mutta beaglen miespuolinen omistaja voi metsästää koiransa avulla naisia. Jalo ja kaunis beagle sai naisten ääniä kuusi prosenttia.

5. Englanninspringerspanieli

Miehen vierellä käyskentelevä ystävällinen ja lojaali englanninspringerspanieliherätti kuuden prosentin naisen kiinnostuksen.

6. Jackrussellinterrieri

Kuka voisi vastustaa tämän pienen terrierin pirtsakoita korvia ja lyhyitä jalkoja? Viisi prosenttia naisista ei voinutkaan.

7. Chow chow

Paksuturkkinen Chow chow eli kiinanpystykorva vetosi myös naisiin. Viisi prosenttia naisista koki, että kyseinen koirarotu olisi oiva syy rikkoa jää ja tutustua tuon "pöyheän leijonakoiran" omistajaankin.

8. Dalmatiankoira

101 dalmatialaista -elokuvassa rakkaus kukki – näin voi käydä myös tosielämässä! Viisi prosenttia naisista koki tuon laikukkaan koiran olevan vetoava kumppani miehen rinnalla.

9. Saksanpaimenkoira

Vahva, komea ja hurjankin näköinen saksanpaimenkoira vetosi myös viiteen prosenttiin naisista mainiona flirttikoirana.

10. Bokseri

Viimeisenä ja muttei vähäisimpänä, atleettinen bokseri sai naisten äänistä neljä prosenttia – ehkäpä nainen mieltää, että sellainen koira, millainen mies?


Kyselyyn osallistui 2 000 henkilöä.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat