TOP 10: Haluatko tehdä vaikutuksen? Älä syö näitä ruokia ensitreffeillä!

Vaikka italialainen keittiö huokuu romantiikkaa, tämä "rakkauden ruoka" rinnuksilla on itse asiassa äänestetty epäromanttisimmaksi annosvalinnaksi treffien tiimellyksessä. Jos haluat tehdä vaikutuksen treffikumppaniisi, älä vain tilaa näitä ruokia!

Vaikka Kaunotar ja Kulkuri söivät spagettia romanttisesti lihapullia lautasella kuononpäillään pyöritellen, spagetti on itse asiassa äänestetty kaikkien aikojen huonoimmaksi ensitreffiruuaksi, paljastaa Food Network UK:n selvitys.

Tähän vaikuttanee vaikeus syödä spagettia sivistyneesti: spagettikulhon ahtaminen omiin suihin on sotkuisaa puuhaa ja vaatii hyvin soljuvaa haarukan käyttöä!

Samaisen tutkimuksen mukaan kannattaakin miettiä tarkkaan, mitä ravintolassa treffeillä tilaa: annosvalinta nimittäin antaa vahvan ensivaikutelman meistä. Esimerkiksi eksoottisen annoksen tilaaminen luo vaikutelman, että vastapäätä istuva deitti on mielenkiintoinen, seikkailunhaluinen persoona. Entäpä millaisen vaikutelman antaisi se, jos treffikumppani tilaa pihvipaikassa pelkästään salaatin?

Tutkimustuloksista paljastuu, että kaikkein sottaisimmat, tuoksahtavimmat ja vaikeasti syötävät annokset kannattaa jättää välistä. Hyvästi siis merenantimet ja mehevät pihvit!

Älä valitse näitä ruokia treffeillä:

1. Spagetti bolognese

Myönnettäköön: spagettia on hyvin vaikea syödä elegantisti. Varsinkin jos mieli tekee imaista spagettinauha suloisesti suuhunsa, kuin piirretyissä konsanaan.. Tee mieluummin kotona herkullinen bolognesekastike!

2. Grillikylki

Rasvaisan tahmaisa grillikylki on herkkua, mutta sen ruokailemiseen vaaditaan vähintääkin ruokalappu. Lisäksi grillikylkeä yleensä syödään sormin, joten jätä kylkien syöminen suosiolla grillikesään.

3. Etanat

Etanat ja valkosipulivoi jakavat ihmiset kahteen leiriin: toiset rakastavat, toiset taas vihaavat etanoita (ja jotkut eivät edes uskalla niitä maistaa), joten älä ota tätä riskiä ensitreffeillä. Jos käy ilmi, että treffikumppanisi on hyvin mieltynyt etanoihin, yllätä hänet toisilla treffeillä kokkaamalla hänelle vaikkapa etanoita valkosipuli-pastisvoissa – lue resepti täältä!

4. Raaka tartarpihvi

Raa'an lihan popsiminen ei tee sinusta seksikkään eläimellistä – varsinkin jos treffikumppanisi suosii kasvisruokaa eikä siedä raakoja luontodokumentteja.

5. Osterit

Vaikkakin ostereiden uskotaan vaikuttavan positiivisesti miehiseen libidoon, niiden ryystäminen saattaa tiputtaa treffikumppanin mielihalut. Kalainen tuoksahdus ei ole viettelevää. Voitkin päästä eroon vahvasta kalanhajusta esimerkiksi tekemällä óstereita pehmeässä appelsiinikastikkeessa.

6. Valkosipulileipä/patonki

Yksi sana riittänee: valkosipuli.

7. Uunipavut

Uunipavut lienevät enemminkin opiskelijaruokaa, kuin sivistynyt treffiannos. Lisäksi papujen aiheuttamat mahdolliset ilmavaivat latistavat romanttisen tunnelman.

8. Pasta carbonara

Ihanan kermainen ja täyttävä pastacarbonara luokiteltiin yhtä sottaiseksi kuin spagetti bolognese.

9. Nuudelit

Slurp! Slurp! Slurp! Nuudeleita löytyy myös jokaisen opiskelijan ruokakaapista – pistä siis mielikuvitus peliin ja unohda nuudelit treffi-illallisella.

10. Rapu

Kenties ravun kalamainen haju ei myöskään vedonnut treffikumppaneihin. Lisäksi esimerkiksi katkarapujen kuoriminen on taitolaji, joten keskity treffeillä mieluummin kumppaniisi, kuin äyriäisiin!


Haluatko tehdä vaikutuksen treffikumppaniisi?Lue mainiot resepti-ideat Makuja-sivuilta!


Lähde: stylist.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja