Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Tonnikalalasagne

tonnikalalasagne
tonnikalalasagneRuokala
Julkaistu 17.05.2005 06:00(Päivitetty 17.05.2005 11:39)
  • 2 prk tonnikalapaloja
  • 2 prk maustettua tomaattimurskaa
  • 2 sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 rkl oreganoa
  • bechamel- kastike
  • 1 l maitoa
  • 0,75 dl jauhoja
  • 60 g voita
  • muskottipähkinää
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 pkt lasagnelevyjä
  • pinnalle 150 g juustoraastetta

Hienonna sipulit ja kuullota se pehmeäksi tilkassa oliiviöljyä. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua 20 min. Lisää tonnikala.

Valmista bechamel- kastike. Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Sekoita hetki, jotta jauhot kypsyvät ja lisää sitten kuumennettu maito. Vatkaa kastike tasaiseksi ja anna sen kiehahtaa hetki koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla, pippurilla sekä muskotilla ja nosta kattila liedeltä.

Kokoa lasagne korkeareunaiseen uunivuokaan. Kaada pohjalle tomaatti-tonnikalakastiketta, seuraavaksi bechamel- kastiketta ja päälle lasagnelevyjä. Toista, kunnes vuoka on täynnä. Kaada päällimmäiseksi kerros bechamel- kastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 180 asteisessa uunissa noin tunti ja anna lasagnen vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Resepti: Alex Nurmi / Ruokala

Lisää aiheesta:

ViikkohoroskooppiKiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta"Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisestaSaako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kiviKatariina Räikkösen Linnan juhlien asussa oli tärkeä viesti – tunnistitko?
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi

  • Eilen19:01
    Vitamiinit

    Kiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta

  • Eilen17:01
    Koirat

    "Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisesta

  • Eilen16:38
    Ruoka

    Saako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?

  • Eilen14:37
    Ruokaniksit

    Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kivi