Tommi, 36, etsii rinnalleen herkkää kumppania – avioituu Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa

0:35
Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -sinkut!

Ensitreffit alttarilla -Tommi toivoo tulevalta kumppaniltaan herkkyyttä, uteliaisuutta, sivistyksen arvostamista ja samanlaisia vihreitä arvoja.

Ensi tiistaina 1. syyskuuta starttaa Ensitreffit alttarilla -sarjan odotettu seitsemäs kausi. Tulevalla kaudella nähdään asiantuntijoina tuttu kolmikko: Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ohjelman sinkkuihin, joista yksi on 36-vuotias Tommi

Älykäs ja tiedostava Tommi työskentelee digitaalisen markkinoinnin tiimiesimiehenä. Hän on minimalisti, joka pyrkii elämään arkeaan mahdollisimman ekologisesti. Hän haaveilee oman hyväntekeväisyyssäätiön perustamisesta ja onkin jo aloittanut säästämisen sitä varten.

Tommi asuu Helsingissä naispuolisen kämppiksensä kanssa ja harrastaa parkourin ja tanssin lisäksi sivutoimista yrittämistä markkinointialalla. Tommi ei ole koskaan halunnut omia lapsia ja uskoo, että se on vaikeuttanut pysyvän parisuhteen löytämistä. Tulevalta kumppaniltaan hän toivoo herkkyyttä, uteliaisuutta, sivistyksen arvostamista ja samanlaisia vihreitä arvoja, joihin hän itsekin uskoo.

Kenen kanssa Juudit astelee alttarille? Ensitreffit alttarilla -parit selviävät tiistaina 1. syyskuuta!

Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla tiistaina 1.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. - 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja