Tomi Tuominen

Supersuositun F1:n selostaja Tomi Tuominen on intohimoinen kokki, joka ei paljasta reseptejään. Juomasuosituksia sentään irtoaa joka lähtöön.

Nimi: Tomi Tuominen

Ikä: 31

Perheen koko:Vaimo ja tytär

Unelmakoti:Kivitalo järven tai meren rannalla.

Mikä kotona ärsyttää:Ei kotona pidä mikään ärsyttää.

Rakkain huonekalu:En ole erityisesti kiintynyt mihinkään huonekaluun. Niitä tulee ja menee tarpeen mukaan.

Mieluisin paikka kotona:Terassi, ehdottomasti. Vaatii tosin aurinkoisen kesäkelin, hyvää grilliruokaa ja luonnollisesti olutta ja viiniä. Hyvä seura ei ole myöskään pahitteeksi. Onneksi meillä on loistavia naapureita.

Kodin parhaat värit:Vaaleat sävyt.

Mihin käyttäisit remonttireiskaa:Käytän lähes kaikkeen remontoimiseen, tosin en sitä aitoa reiskaa, mutta hyviä kopioita. Reiska olisi kyllä tervetullut käymään ja laittamaan pari keskeneräistä asiaa lopulliseen muotoonsa.

Eniten käyttämäni ruuanlaittoväline:Kesäisin grilli. Hella ja uuni tulevat hyvänä kakkosena. Mikroaaltouuni ei kuulu tähän lajiin missään tapauksessa.

Miltä kodissani tuoksuu:Omalta kodilta. En ole osannut määritellä tuoksuja.

Siivousvinkkini:Perussiisteydestä kaikki lähtee.

Pakkomielteet pyykinkäsittelyssä:Pitääkö tästä tulla pakkomielteitä? Kaupan kassoilla minulla sen sijaan on pakkomielle laittaa ostokset hihnalle siten, että viivakoodit ovat valmiiksi kassahenkilölle suotuisasti. Nopeuttaa asioimista ja saa kassahenkilöt usein hyvälle tuulelle. Suosittelen.

Lempiruokani:Italialaiset, intialaiset ja meksikolaiset ruoat.

Juomasuositukseni:Nautiskeluun tumma olut, punaviini, sherry ja konjakki. Omena- ja appelsiinimehu alkoholittomalta puolelta. Jääkiekkojoukkueemme Huru-Ukkojen treeneissä vesipullo selän takana maaliverkon päällä. Rallissa valmiiksi sekoitettu urheilujuoma, en tiedä mitä sisältää, mutta sellainen ilmestyy penkin viereen aina huoltoparkissa.

Paras reseptini:Niitä on lukuisia, koska olen intohimoinen kotikokki. En paljasta mitään niistä, sillä haluan yllättää ystäviä ja naapureita tulevaisuudessakin. Reseptini eivät ole todellakaan tarkoitettu ihmisille, jotka ovat tarkkoja kaloreiden suhteen. Saan myös paljon vinkkejä MTV3:n formulakuvaajalta Tomi Pulkkiselta, joka ymmärtää hyvän ruoan ja juoman päälle.

Pirjo Hilakari

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja