Tomi Lämsä kommentoi Nuorten Leijonien brutaalia romahdusta – kommenteissa toistui kaksi sanaa

10:00
Tulosruutu: Nuorille Leijonille dramaattinen tappio MM-puolivälierissä

Suomen taival päättyi dramaattisella tavalla jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, kun se hävisi puolivälieräottelun Ruotsille 3–2. Suomi johti peliä vielä kolmea ja puolta minuuttia ennen loppua. Sitten alkoi käänteiden sarja.

Ruotsi tuli ensin tasoihin, minkä jälkeen Suomi pääsi vielä ylivoimalle. Sen aikana Ruotsi naulasi kaikista katkerimman sivalluksensa.

Alivoimamaali ja keltapaidat jatkoon.

– Tähän vaiheeseen, kuten pitikin, saimme parhaan esityksemme koko turnauksen aikana. Pelasimme vahvan ottelun erittäin hyvää vastustajaa vastaan. Siellä oli sellaisia juttuja, mitä halusimmekin korjata. Kolme minuuttia ennen loppua kaikki näytti vielä hyvältä. Kaveri tasoihin ja siitä vielä alivoimamaali. Tilanteet vaihtuivat nopeasti. Pienistä asioista tuli isoja juttuja. Nyt kaikki päättyi katkerasti, Nuorten Leijonien päävalmentaja Tomi Lämsä kommentoi MTV Urheilulle.

Lämsä nojasi lausunnoissaan yhteen kombinaatioon. Asioihin, pieniin sellaisiin.

– Kun puolivälierissä tulee tappio, niin totta kai pettymys on valtava. Sitä ei käy kiistäminen. Nämä pelit ovat pienestä kiinni. Kun mennään paras yhdestä, niin silloin pienet asiat ratkaisevat. Tänään ne asiat kääntyivät meidän näkökulmastamme väärin päin, Lämsä totesi.

Miten jatkoa ajatellen, mitä suomalainen jääkiekkoilu kaipaa, jotta se pysyy korkealla tasolla?

– Kyllä suomalainen kiekkoilu on korkealla tasolla. Seuroissa tehdään erinomaista työtä. Valmennus on kunnossa ja pelaajat ovat hyvin sitoutuneita. Yhtään ei voi höllätä, eikä yhtään voi löysätä tekemistä. Päinvastoin. Arki ratkaisee. Siellä meidän pitää olla terävämpiä, Lämsä totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja