Mainos

Tomaattisalsa

  • 6-7 tomaattia
  • 1 punainen paprika
  • 4 rkl öljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl tuoretta oreganoa
  • suolaa
  • pippuria

Leikkaa tomaatit puoliksi ja poista siemenet. Pilko hedelmäliha.

Pese paprika, poista siemenkota ja pilko hedelmäliha.

Hienonna valkosipuli. Lisää tomaattien ja paprikan joukkoon.

Lisää öljy, sitruunamehu ja oregano. Sekoita hyvin.

Mausta suolalla ja pippurilla ja anna makujen tasaantua huoneenlämmössä noin tunnin ajan.

Tarjoa paahdetun leivän päällä, liharuokien lisäkkeenä tai pastan kastikkeena (suurenna annosta).

Resepti: Kotimaiset Kasvikset

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.