Tomaattisalsa

  • 6-7 tomaattia
  • 1 punainen paprika
  • 4 rkl öljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl tuoretta oreganoa
  • suolaa
  • pippuria

Leikkaa tomaatit puoliksi ja poista siemenet. Pilko hedelmäliha.

Pese paprika, poista siemenkota ja pilko hedelmäliha.

Hienonna valkosipuli. Lisää tomaattien ja paprikan joukkoon.

Lisää öljy, sitruunamehu ja oregano. Sekoita hyvin.

Mausta suolalla ja pippurilla ja anna makujen tasaantua huoneenlämmössä noin tunnin ajan.

Tarjoa paahdetun leivän päällä, liharuokien lisäkkeenä tai pastan kastikkeena (suurenna annosta).

Resepti: Kotimaiset Kasvikset

Lue myös:

    Uusimmat