Tom Brady hankki osuuden englantilaisesta jalkapalloseurasta: "Tiedän jotakin voittamisesta"

Uransa päättänyt NFL-legenda Tom Brady on ryhtynyt jalkapalloseuran omistajaksi. Brady hankki itselleen pienen siivun Englannin Mestaruussarjassa pelaavasta Birminghamista.

Seitsemän kertaa Super Bowlin voittoa juhlineen entisen pelinrakentajan yhteistyö seuran omistavan Capital Management LLC:n kanssa julkistettiin torstaina, jolloin Brady vietti 46. syntymäpäiväänsä.

– Olen ollut osana upeita joukkueita ja odotan innolla, että pääsen antamaan oman näkemykseni samankaltaisen menestyksen luomiseksi täällä Birhminghamissa, Brady sanoi.

Seuran mukaan neuvonantajana toimiva Brady tuo mukanaan mittavan johtajakokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Bradyltä odotetaan tietämystä ainakin terveys-, ravitsemus-, hyvinvointi- ja palautumisasioissa.

Vuonna 1875 perustettu Birmingham City putosi keväällä 2011 Valioliigasta ja on pelannut siitä lähtien Mestaruussarjassa. Viime kaudella joukkue oli sarjassa 17:s.

Brady aikoo tuoda mukanaan muutoksen.

– Joku saattaa kysyä, mitä sinä Tom tiedät englantilaisesta jalkapallosta. Voin sanoa, että opittavaa riittää, mutta tiedän jotakin voittamisesta ja soveltuu tähän melko hyvin, Brady sanoi.

– Tiedän, että menestys lähtee työstä, joka ei näy ulospäin. Tiedän, että joukkue ei ole mitään ilman kaupunkia, joku seisoo tukena. Tärkeimpänä asiana tiedän, että pidän haastajan asemasta. Birmingham on kulkenut pitkän tien, mutta kannattajat eivät ole lakanneet uskomasta. Tavataan pian St. Andrewsilla. On aika ryhtyä töihin.

Lue myös:

    Uusimmat