Tolppa oli Patrik Laineen puolella – Winnipegiltä huikaiseva nousu voittoon

Winnipeg Jets juhli upean nousun päätteeksi 4–3-voittoa New York Rangersista jääkiekon NHL:ssä rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. Rankkareissa Winnipegin ensimmäisen osuman iski Patrik Laine.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa Winnipegin Rangers-voitosta.

Jetsin asema näytti kolmanteen erää lähdettäessä tukalalta, kun Rangers oli karannut Jesper Fastin, Marc Staalin ja Chris Kreiderin osumilla 3–0-johtoon. Winnipeg nousi kuitenkin väkisin tasoihin, kun vuorollaan maalinteossa onnistuivat Mark Scheifele, Jack Roslovic ja Bryan Little.

Maalittoman jatkoajan jälkeen kamppailu eteni lopulta rangaistuslaukauskilpailuun. Siinä Rangers siirtyi johtoon toisessa parissa Mika Zibanejadin maalilla, mutta Patrik Laine tasoitti heti pelin. Suomalaishyökkääjä sijoitti kiekon tolpan kautta ohi Rangers-maalivahti Henrik Lundqvistin.

Jets nappasi lopulta voiton, kun seuraavaksi Rangersin Jimmy Vesey epäonnistui ja Jetsin Mark Scheifele leipoi vuorollaan kiekon alakulmaan.

Rangaistuslaukauskilpailun maali ei Laineen kauden maalisarakkeeseen jääkiekkotilastoinnissa vaikuta, mutta Laine jatkaa yhä NHL:n maalipörssin kärjessä 21 kihauksellaan. Osuman päässä on Buffalon Jeff Skinner.

Lue myös:

    Uusimmat