Toinenkin suomalaisturistin kuolema Indonesiassa lyhyen ajan sisään? Paikallismedia kertoo nuorukaisen hukkuneen snorklausreissulla Balin lähellä

Suomalaisturisti on kuollut snorklausreissulla Indonesian Gili Meno -turistisaarella Balin lähistöllä, paikallismedia uutisoi. Ulkoministeriö ei vahvista tapausta, mutta kertoo että sillä on tiedossa yksi suomalaisen kuolema Indonesiassa.

MTV Uutiset kertoi toisesta Indonesian Balilla sattuneesta, suomalaisturistiksi kerrotun miehen kuolemasta aiemmin tänään. Nuori mies oli löydetty torstaina aamuyöllä neljältä paikallista aikaa hukkuneena uima-altaasta.

Paikalliset tiedotusvälineet kertovat myös toisesta suomalaisturistin kuolemasta alueella lyhyen ajan sisään. Asiasta on uutisoinut muun muassa Indonesia Expat.

Kyseisessä tapauksessa parikymppinen mies löydettiin hukkuneena Gili Meno -saaren lähistöltä merestä viime viikonloppuna. 

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan suomalaismies oli ollut snorklaamassa Gili Menon vesillä ystäviensä kanssa, mutta eksynyt seurueesta. Viranomaiset saivat tiedon asiasta seurueen venettä kuljettaneelta henkilöltä lauantaina.

Miehen ruumis löydettiin seuraavana päivänä etsintöjen päätteeksi.

Gili Meno on yksi kolmesta Balin saaren itäpuolella sijaitsevista pikkusaarista, jotka ovat turistien suoriossa.

Ulkoministeriöllä tiedossa yksi kuolemantapaus

Suomen ulkoministeriön viestintäpäivystyksestä kerrotaan MTV Uutisille, että sillä on tällä hetkellä tiedossa yksi Indonesiassa sattunut kuolemantapaus. 

Ulkoministeriöstä ei kuitenkaan kommentoida millään tavalla sitä, onko kyse paikallismedian uutisoimasta snorklaajasta vai niin ikään suomalaiseksi kerrotusta miehestä, joka löydettiin eilen hukkuneena uima-altaasta. 

Ulkoministeriö ei kommentoi sitä, milloin tai missä sen tiedossa oleva kuolemantapaus on sattunut. 

Lue myös:

    Uusimmat