Mainos

”Jännittävä Motorola-laite julki kesäkuussa”

Uusien Moto-puhelinten ympärillä pyörivä huhukoneisto on saanut lisää menovettä. Tankkauksesta vastasi kuitenkin tällä kertaa Lenovo-pomo, joka vihjasi uuden laitteen julkistuksen tapahtuvan kesäkuussa.

Lenovon omistama ZUK on paljastanut Pekingissä uuden Z2 Pro -älypuhelimen. Julkistuksen ohessa Lenovon toimitusjohtaja Yang Yuanqing otti kuitenkin ohimennen kantaa myös Motorolan tuleviin laitteisiin. Kommentista kertoi GizmoChina.

Yangin mukaan Motorola julkistaa uuden laitteen 9. kesäkuuta. Lenovo-pomo ei ottanut tarkemmin kantaa laitteen nimeen tai ominaisuuksiin, mutta kehaisi julkaisun olevan erittäin jännittävä.

Viime aikoina Motorola-tietovuodoissa on nähty lähinnä Moto G -materiaalia. Neljännen sukupolven Moto G:n – tai Moto G4:n – muotoilusta ja ominaisuuksista on jo saatu viitteitä vuotokuvien perusteella. Laitteeseen odotetaan muun muassa näytön alle asettuvaa sormenjälkitunnistinta. Lisäksi luvassa saattaa olla kookkaampi Moto G4 Plus -versio.

Moto G -sarja on kuitenkin tunnettu edullisen hintaluokan laitteista, joiden kuvaaminen erityisen jännittäviksi olisi lähtökohtaisesti erikoista. Voikin hyvin olla, että Yangin vihjaus koskee uutta Moto X -lippulaivapuhelinta tai jotain vielä erikoisempaa laitejulkaisua. Tarkemmat päätelmät vaativatkin lisätietoja, joita vuotanee esiin tulevina kuukausina.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.