Toimittajan vauva kuoli jouluaattona – Andrew-isä julkaisi koskettavan Twitter-päivityksen: "Hän jätti elämäämme aukon"

Richard vähätteli koronavirusta somessa – kuoli koronavirukseen 1:59
Richard vähätteli koronavirusta, joka myöhemmin vei hänen henkensä.

Fransesca-vauvalla oli todettu aivokasvain syyskuussa. Jouluaattona hän menehtyi.

Uutiskanava CNN:n toimittaja Andrew Kaczynskin ja hänen vaimonsa, Wall Street Journalin toimittaja Rachel Ensignin yhdeksän kuukauden ikäinen Fransesca-tytär kuoli jouluaattona syöpään. Aiheesta kertoo muun muassa Today-sivusto. 31-vuotias Andrew julkaisi Twitterissä kirjoituksen kuvan kera.

– Murtuneina joudumme ilmoittamaan, että kaunis tyttäremme Fransesca menehtyi viime yönä vanhempiensa syliin. Hän jätti elämäämme aukon. Olemme niin kiitollisia, kun saimme tuntea hänen rakkautensa. Rakastamme sinua, Fransesca.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aivokasvaindiagnoosi syyskuussa

Syyskuussa Andrew oli kertonut Twitterissä, että Fransescalla oli todettu aivokasvain. Kuukausien kuluessa hän päivitteli tietoja tyttären tilasta.

Fransescalle tehtiin aivokirurgisia operaatioita syyskuussa. Hän kärsi komplikaatioista ja sairastui aivokalvontulehdukseen.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joulukuun puolivälissä Andrew kirjoitti, että tytär oli saanut sienen aiheuttaman infektion kemoterapian seurauksena. Fransesca oli kaksi viikkoa hengityskoneessa ja hänen elämäänsä ylläpidettiin laitteiston avulla. Jouluaattona hän menehtyi.

"Rohkea ja utelias vauva"

Andrew ja Rachel kirjoittivat Fransescalle muistokirjoituksen, jossa he kuvailivat tytärtään rohkeaksi ja uteliaaksi vauvaksi.

Nyt pariskunta kerää rahaa bostonilaisen syöpäsairaalan toiminnan hyväksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähteet: Today, Daily Mail, CNN

Lue myös:

    Uusimmat