Toimittaja testasi supersuositun DIY-vinkin: Tällainen toppi vanhoista legginsseistä syntyi

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt vinkkivideo, jossa vanhoista legginsseistä loihditaan hetkessä vajaamittainen  crop top. Pakkohan sitä oli kokeilla.

Sakset ja vanhat legginssit. Vain ne tarvitaan seksikkään crop topin tekemiseen. Kehuttu vinkki näyttää niin helpolta, että kaltaiseni kokematonkin tuunaaja uskaltaa sitä kokeilla:

Ei muuta kuin sakset kauniiseen käteen! Valitsen ensin pieneksi jääneet puuvillaiset jumppatrikoot, mutta jopa näin helpon vinkin voi möhliä.

Leikkaan liian ison ja pitkän kaistaleen, jonka seurauksena kaula-aukosta tulee liian avonainen. Valmis toppi on nyt olkapäät paljastavaa mallia, joka toimisi lähinnä Flashdance -teemabileissä.

Onneksi kaapista löytyy vielä toinenkin pari haaroista revenneitä leggareita. Materiaali on hieman liian ohutta makuuni, mutta idea toimii!

Innostuneena etsin loppuillan kaapista kulahtaneita housuja saksieni kanssa. Tyttärelle loihdittiin kirjavista leggareista toppi, jota tosin annan käyttää vain rannalla.

Lähtisinkö tässä paidassa kaupungille? En ainakaan näin ohuessa versiossa, en ainakaan näillä kurveilla. Mutta jos esimerkiksi teemabileisiin tai festareille kaipaa rentoa napatoppia, niin vinkki on todistetusti käyttökelpoinen.

Lue myös:

    Uusimmat