Toimittaja joutui varkauden uhriksi kesken tv-lähetyksen – Qatarin poliisi löi sen jälkeen ällikällä

MTV vieraili qatarilaisessa telttakylässä MM-kisojen avauspäivänä – järjestäjät kielsivät yllättäen kuvaamisen 1:30
MTV vieraili qatarilaisessa telttakylässä MM-kisojen avauspäivänä – järjestäjät kielsivät yllättäen kuvaamisen.

Argentiinalainen tv-toimittaja Dominique Metzger yllättyi Qatarin poliisin kysymyksestä sen jälkeen, kun hän oli joutunut varkauden uhriksi kesken suoran lähetyksen.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Argentiinalaisen tv-kanava TN:n toimittaja Metzger välitti MM-jalkapallotunnelmia Qatarin Dohasta, kun hänen käsilaukustaan varastettiin ihmisjoukon keskuudessa lompakko. Se sisälsi myös hänen rahan ja korttien lisäksi hänen asiakirjojaan. 

Metzger ilmoitti lompakkonsa viemisen myöhemmin huomattuaan varkaudesta poliisille, joka lupasi selvittää tapauksen mutta esitti sitten ällistyttävän kysymyksen.

– Menin asemalle ja kulttuurierot tulivat silloin esille. Poliisi sanoi minulle: "Meillä on huipputeknologiaa olevia kameroita kaikkialla ja aiomme paikantaa hänet (varkaan) kasvojentunnistuksella. Mitä haluat oikeuslaitoksen tekevän, kun löydämme hänet?" Metzger väitti Yahoon mukaan.

Hämmentynyt Metzger kyseli tämän jälkeen naispuoliselta poliisilta varmistusta, mitä tämä tarkoitti.

– Millaista oikeutta haluat? Minkä tuomion haluat meidän antavan hänelle? Haluatko, että hänet tuomitaan viideksi vuodeksi vankeuteen? Haluatko, että hänet karkotetaan? poliisi vastasi Metzgerin mukaan.

Metzger ilmoitti, että hän haluaa vain tavaransa turvallisesti takaisin eikä halua asemaan, jossa hän on päättämässä tuomiosta.

Useissa valtioissa on totuttu siihen, että oikeuslaitos jakaa tuomion ilman että asianomaiselta kysytään toivomusta. Tavallisempaa on kysyä, haluaako asianosainen viedä asiaa eteenpäin.

Qatarin viranomaiset ovat asentaneet rikollisuutta suitsiakseen MM-kisojen stadioneille raportoidusti 15 000 kameraa, joissa on käytössä edistynyt kasvojentunnistus.

Tanskan TV2:n suora lähetys keskeytettiin tylysti Qatarissa 0:54
Katso videolta: Tanskan TV2:n suora lähetys keskeytettiin tylysti Qatarissa.

Lue myös:

    Uusimmat