Toimittaja heitti Mike Tysonille hämmentävän homokommentin – legendan 30 sekunnin reaktio oli kuolematon

Mike Tyson valmistautui vuonna 2002 yhteen nyrkkeilyuransa suurimmista otteluistaan, jossa hän kohtasi Lennox Lewisin. Tuota taistoa ennen Tysonin pihamaalla käytiin erikoinen sananvaihto.

Tyson ja hänen managerinsa Shelly Finkel tarjosivat ennen Lewis-ottelua toimittajille keikan legendan kotona Las Vegasissa. Tysonin pihamaalla tapahtui tuolloin erikoinen episodi, jota on The Athleticin jutussa kerrannut nyrkkeilytoimittajaveteraani Norm Frauenheim, joka kirjoitti Tysonista aiemmin Arizona Republiciin ja tekee nykyään töitä The Ringille ja 15rounds.com-sivustolle.

Tysonin pihamaalle oli pystytetty kuuluisuuksien patsaita. Ne kiinnittivät myös Frauenheimin seurana olleen toisen toimittajakonkarin huomion.

– Kävelimme Napoleonin ja Julius Caesarin ohi, minkä jälkeen kollega näki Aleksanteri Suuren. Hän sanoo: "Hei, Mike, tiedätkö, että Aleksanteri Suuri oli homoseksuaali?" Frauenheim selvitti.

Tysonin reaktio oli sanalla sanoen jäätävä. Hän pysähtyi, katsoi patsasta, tuijotti toimittajaa ja antoi hiljaisuuden jatkua noin 30 sekuntia.

– Silti paha paskiainen, Tyson sen jälkeen tokaisi Aleksanteri Suuresta.

Tyson kärsi Lewisia vastaan Tennesseessä käydyssä ottelussa tyrmäystappion. Hän palasi hiljattain kehään 54-vuotiaana ratkaisemattomaksi tuomitussa näytösottelussa Roy Jones junioria vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat