Mike Tyson teki kohauttavan tempun – veti sieniä kesken podcast-lähetyksen

Huumemyönteisyydestäänkin tunnettu nyrkkeilylegenda Mike Tyson veti nyt avoimesti sieniä kesken podcast-lähetyksen.

Kannabista viljelevä yhdysvaltalaisikoni mutusteli noin neljästä viiteen grammaa sieniä, jotka hän sai Logan Paulin Impaulsive-podcastia mukana juontaneelta Mike Majlakilta.

Suunsa sienillä täyteen saanut Tyson ei ollut ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Tyson vahvisti treenaavansa sienten syömisen jälkeen. Hän myös sanoi saattaneensa ottaa sieniä joitain päiviä ennen hänen viime kuussa tekemäänsä paluuta Roy Jones junioria vastaan.

Keskustelu kääntyi mahdolliseen huumesienten laillistamiseen. Tysonin mukaan se olisi paras asia 2000-luvulla ja sanoi, että sienten ottaminen auttaa häntä olemaan parempi versio itsestään.

Sienten kerrotaan vaikuttavan voimakkaasti ajatteluun, tunteisiin ja aisteihin. Ne muuttavat Päihdelinkin mukaan käsitystä ajasta ja tilasta, ja käyttäjä voi kokea sulautuvansa ympäristöönsä.

Paitsi että Tyson kertoi lähetyksessä kokemuksistaan monenlaisista eri huumeista, hän puhui myös kasvamisestaan ja sanoi tulleensa pidätetyksi 40 kertaa ennen kuin hän täytti 12 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat