Töihin kiirehtinyt äiti jätti tekemättä yhden olennaisen asian – taaperon reaktiosta hitti: ”Hän oli niin turhautunut”

10 asiaa, joita äitisi ei ikinä kertonut sinulle 1:13
Videolla listataan 10 asiaa, jotka äitisi jätti sinulle kertomatta.

Ilman suukkoa jääneen taaperon järkyttynyt reaktio sulattaa sydämiä.

Kiireiset lähdöt lienevät tuttuja lähes jokaiselle. Aamupalalle ei ole aikaa sen enempää kuin perheenjäsenten kunnolliselle hyvästelemisellekään. Jälkimmäinen voi saada erityisesti perheen pienimmät tolaltaan, osoittaa viraalivideo Yhdysvalloista.


Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Jacksonvillessä asuva perheenäiti Diana Simons jakoi videon 2-vuotiaasta pojastaan Alexista, joka oli järkyttynyt jäätyään ilman jäähyväissuukkoa.

Videolla 2-vuotias Alex elehtii isälleen Christosille epäuskoisena, miten jäi ilman pusua samoin kuin isä ja pikkusiskokin. Kun isä kysyy, lähtikö äiti vain töihin, Alex parkaisee myöntävästi.

Vaikka taaperon sanoista ei juuri saa selvää, viesti tulee perille. Äidin olisi pitänyt pussata häntä ennen töihin lähtöä.

Somessa ihastuttiin

Video on kerännyt tähän mennessä jo 54 000 katselukertaa – eikä ihme. Tuohtumuksestaan isälleen kertova taapero on tavattoman suloinen.

– Liian suloista. Hän oli niin turhautunut, ettei saanut sanoja suustaan, eräs videota kommentoinut kirjoittaa.

– Mikä asenne. Sinun on parempi sanoa hyvästit ensi kerralla, toinen naureskelee.

– Äiti, olet isossa pulassa, kun pääset kotiin, kolmas kirjoittaa.

Hyvityssuukkoja töiden jälkeen

Videon yhteydessä Diana selittää olleensa kiireinen, sillä hänen piti rientää takaisin töihin poikansa jalkapalloharjoitusten jälkeen.

Tapauksesta uutisoineen Fox News -uutissivuston mukaan Diana nauroi miehensä kuvaamalle videolle ääneen. Taaperonsa ryöpytyksen kohteeksi joutunut äiti kuitenkin lupasi korvata asian lapselleen ja suukottaa tätä kotiin päästyään.

Luultavasti Diana ei toistamiseen unohda antaa pusua lapselleen töihin lähtiessään.

Lue myös:

    Uusimmat