Mainos

Todellista luovuutta! Ihastus puuhaili toisen tytön kanssa – ystävyksiltä härski kosto

Ystävykset kehittelivät erikoisen juonen aiheuttaakseen mustasukkaisuutta.

On monia tapoja tehdä joku mustasukkaiseksi. Vieraan miehen tai naisen kanssa kiehnääminen tai samassa kuvassa poseeraaminen esimerkiksi on aika klassinen tapa saada toinen kiehumaan. Eräät brittitytöt kehittelivät kuitenkin hieman härskimmän tavan kostaa.

– Paras ystäväni teki peniksen sukista esittääkseen poikaa, jotta voisin suututtaa erään pojan Snapissa, todellista ystävyyttä, kirjoitti 19-vuotias Beth Baston twiittaamiensa kuvien yhteyteen.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Penismallina toiminut, ystävä Alicia Carley, 19, oli tosiaan pukenut ylleen valkoiset bokserit, joiden sisään hän oli tunkenut sukkia miehistä pullotusta viestiäkseen. 

Baston paljasti Someecards-sivustolle halunneensa tehdä mustasukkaiseksi erään nuoren miehen, jonka oli tavannut ulkona ollessaan ja, jonka kanssa oli tekstaillut paljon. Orastava suhde oli loppunut ennen alkamistaan, kun Baston oli nähnyt ihastuksestaan Snapchatissa kuvan toisen tytön kanssa nuoren miehen unohdettua, että Baston pystyi sen näkemään.

Raivon sijaan Baston halusi nähdä asian hauskemman puolen ja kehitteli ystävänsä kanssa hillittömän kostojuonen. Vaikka juonen paljastaminen Twitterissä olisi voinut tarkoittaa sitä, että nuorimies olisi hoksannut huijauksen, kuvat olivat niin hauskoja, että tyttöjen oli pakko julkaista ne.

Baston kertoo, että huijauksen kohde oli kuin olikin nähnyt kuvat Snapchatissa, mutta blokannut sen jälkeen Bastonin itsensä.

Huijausjuoni sai raikuvat naurut Twitter-kansalta, joista moni tunnustautui yhtä lapselliseksi.

Lähde: Someecards

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.