Todellinen muodonmuutos – Kristen Stewart esiintyi miltei tunnistamattomana

Näyttelijä Kristen Stewart on vaalentanut kulmakarvansa.

Näyttelijä ja tyyli-ikoni Kristen Stewart on tottunut astelemaan punaiselle matolle valtavirrasta poikkeavissa tyyleissä. Etelä-Koreassa järjestetyssä Chanelin muotinäytöksessä 29-vuotias Stewart nähtiin tällä kertaa miltei tunnistamattomana, sillä hän saapui paikalle täysin valkoisiksi värjätyissä kulmakarvoissa. Lisämaustetta uuteen lookiin toivat silmien voimakkaat vihreät kissarajaukset sekä lyhyiden hiusten kylmän vaaleat raidat.

Ensimmäisen kerran näyttelijä muutti radikaalisti ulkonäköään ajeltuaan uutta rooliaan varten hiuksensa lyhyiksi vuonna 2017. Tämän jälkeen Stewart on säväyttänyt useaan otteeseen erilaisissa vaate-, hius- ja meikkityyleissä.


Viime vuonna Cannesin filmifestivaaleilla moderni nainen protestoi korkokenkäsääntöä ja potkaisi kameroiden edessä suvereenisti korkkarit jaloistaan.

– Ihmiset suuttuvat, jos et pidä korkokenkiä. Mutta jos kundien ei niitä tarvitse käyttää, ei minuakaan voida pakottaa, Stewart sanoi silloin.

Näyttelijäkollegansa Robert Pattinsonin kanssa vuoteen 2013 asti heilastellut Stewart on sittemmin seurustellut malli Stella Maxwellin sekä stylisti Sara Dinkinin kanssa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat