Todellakin ihmisen paras ystävä: Koira pysytteli loukkaantuneen patikoijan luona vuoristossa viikon

Näin hoidat koiran tassuja talvella – trimmaajan vinkit: ” Kyllä toiset koirat tarvitsevat tossuja talvella” 3:22
Näin hoidat koiran tassuja talvella! Katso trimmaajan vinkit.

Mies ja hänen lemmikkikoiransa pelastettiin vuoristosta seitsemän päivän jälkeen, kertoo muun muassa Fox News.

33-vuotias italialaismies ja hänen sekarotuinen koiransa Ash joutuivat värjöttelemään seitsemän yötä Alpeilla Koillis-Italiassa, kunnes heidät löydettiin viime viikon torstaina. Mies mursi nilkkansa pudottuaan useita metrejä vuoristoseudulla vuotuisella patikointireissullaan.

Murtuneen nilkan lisäksi mies sai muitakin vammoja, mutta oli onnistunut vetämään itsensä lähelle virtaa, jotta saisi juodakseen.

Mies ei pystynyt soittamaan apua, koska puhelimessa ei tuolla alueella ollut kenttää. Mies kertoo olleensa nälkäinen ja janoinen, mutta selvinneensä koiransa seuran ansiosta.

Pelastajat huomasivat lämpöpeitteen

Viranomaiset alkoivat etsiä miestä varhain torstaiaamuna sen jälkeen, kun tyttöystävä oli edellispäivänä ilmoittanut hänet kadonneeksi. Nainen oli odottanut kumppaniaan kotiin maanantaista lähtien.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Patikoijaa lähdettiin etsimään helikopterin avulla. Jossain vaiheessa etsijöiden silmiin sattui lähellä ollut lämpöpeite. He löysivät miehen makaamasta maasta noin 100 metrin päästä lämpöpeitteestä. Miehen löytöpaikka sijaitsi noin 700 metrin korkeudella merenpinnasta.

Kun ensiaputiimi oli tarkastanut miehen kunnon, hänet ja Ash nostettiin helikopterin kyytiin noin yhdeksän aikaan aamulla. Mies vietiin sairaalaan toipumaan, ja Ash oli sillä välin pelastusyksikön hoivissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähteet: Fox News, BBC

Lue myös:

    Uusimmat