Omistaja pelasti jäiseen uima-altaaseen pudonneen koiran Texasissa – tapaus tallentui valvontakameralle: "Tiesin heti, että minun oli hypättävä veteen"

Mies pelasti jäihin pudonneen koiran – tapaus tallentui valvontakameralle 1:40
Videolla tallenne takapihan vaarallisesta tilanteesta.

Valvontakameran materiaali toimii varoittavana esimerkkinä jokaiselle koiranomistajalle.

Jäätynyt uima-allas voi koiran mielestä vaikuttaa hyvältä paikalta nuuskia ympärilleen, mutta heikoissa jäissä piilee oikea vaaranpaikka. Zoya niminen koira sai kokea alta pettävän jään vaarat omissa nahoissaan kylmyyden yllättämässä Pohjois-Texasissa.

– Entä jos emme olisi olleet paikalla tai kuulleet sitä? Zoyan omistaja Rajat Sharma pohtii CNN:n haastattelussa.

Zoya omistajineen oli ollut naapurissa kylässä hajonneen vesiputken takia. Videokameran tallenteesta voi nähdä, että Zoya oli naapurin koirien kanssa takapihalla ulkoilemassa.

Hajun perässä nuuskiva Zoya laskeutui takapihan uima-altaan silminnähden heikolle jäälle, eikä aikaakaan, kun jää petti koiran alla. Seuraukset olisivat voineet olla kohtalokkaat.

Valvontakameran mukaan naapurin koiran haukkuminen hälytti Rajatin paikalle hädän hetkellä. Omistaja ei jäänyt altaan reunalle aikailemaan.

– Tiesin heti, että minun oli hypättävä veteen. Yritin olla varovainen, mutta tiesin, että jos jää ei kestäisi koirani painoa, ei se missään tapauksessa kestäisi minunkaan, Rajat kertoo.

Rajatilla on tärkeä viesti kaikille koiranomistajille.

– Koirat ovat kuin lapsia, niiden perään täytyy katsoa.

Katso yllä olevalta videolta valvontakameran tallenne tapahtumista.

Lähteet: CNN ja CBSN Dallas

Lue myös:

    Uusimmat