Tiukasta tuomarilinjasta tunnettu Helena Ahti-Hallberg rehellisenä finaaliviikon korkeista odotuksista: "Uskon, että Saanalla on paineita"

Helena Ahti-Hallberg odottaa Aku Hirviniemen näkemistä TTK-parketilla 3:03
Helena Ahti-Hallbergilla on korkeat odotukset Tanssii Tähtien Kanssa -finaaliviikolle.

Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaalissa nähtiin mahtipontisia esityksiä. 

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg yltyi ohjelman semifinaalissa vuolaisiin kehuihin, kun laulaja Benjamin Peltosen ja Saana Akiolan täydet pisteet keränneet esitykset hurmasivat hänet kokonaisvaltaisesti. 

Ahti-Hallbergin mukaan Peltonen esitti parhaan tanssiasennon, joka TTK-parketilla on historian aikana nähty. Vastaavaa kommenttia ei ole hänen suustaan ennen kuultu.

– Ei varmaan olla. Näin parhaan tanssiasennon tällä parketilla ikinä. Se oli ansaittua mielestäni, eikä mielipiteeni perustu siihen, että jokin on "ihan kiva". Oli ihana saada kehua vilpittömästi ja ylistys tuli syvältä sydämestä. 

Katso Peltosen ja Akiolan järisyttävä paso dople tästä!

Finaaliviikolla paineet kasvavat, kun finaalikolmikon odotetaan antavan parastaan viimeisessä lähetyksessä.

– Uskon, että Saanalla on paineita ensi viikolla, sillä odotamme parannusta. 

Samalla finaalijaksossa tähtioppilaat tanssivat yhden tanssin läheisen henkilön kanssa. Kailassaari paljasti semifinaalissa, että hänen valintansa osuu puoliso Aku Hirviniemeen.

– Odotan, mitä Aku Hirviniemi tuo tullessaan tälle parketille, toivottavasti huumoria, Ahti-Hallberg naurahtaa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat