Titaani-kultainen Nokia 3310 juhlistaa Trumpin ja Putinin tapaamista – katso kuvat

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa kahden merkittävän presidentin tapaamista kuin titaaninen Nokia 3310 kultaisellaornamentilla? Sellainen on nimittäin tosiasia, ja siitä kertoo Phone Arena.

Venäläisen Caviarin valmistama Nokia 3310 Peacemakers -nimellä tunnettu puhelin on sisältä tavallinen uudistettu Nokia 3310, mutta sen ulkokuori on valmistettu titaanista. Lisäksi sen takakuorta koristaa 24 karaatin kullasta valettu ornamentti, jossa Yhdysvaltain ja Venäjän presidentit Donald Trump ja Vladimir Putin katsovat symbolisesti samaan suuntaan. Lisäksi takakuoren alaosassa on erillinen laatta muistuttamassa, että huipputapaaminen tapahtuu Helsingissä.

Tyylikkään, tai räikeän, puhelimen ohjauspainiketta koristaa lisäksi kruunu, kullasta valmistettu tietenkin, jotta erikoisen uutuuden omistaja varmasti erottuisi joukosta.

Sitä, kuinka iso erä Nokia 3310 Peacemakersia valmistetaan, ei tiedetä, mutta hintaa puhelimelle kertyy 162 000 ruplaa eli noin 2 200 euroa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.