TIS-Jyrke retkahti Temppari-kuvausten jälkeen: "Jasmine jätti mut samana päivänä"

Minkälaisia pulmia halusitte lähteä ratkomaan Temptation Islandille, Jyrke ja Jasmine? 0:42
Jasmine ja Jyrke kertoivat MTV Uutisille ennen ohjelman esitystä, minkälaisia ongelmia he halusivat lähteä ratkomaan Temptation Islandille.

Temppareista tuttu Jyrke kertoo hänen ja Jasminen erosta ja ratkeamisestaan podcastissa sekä Instagramissa.

Temptation Island Suomi  -ohjelman 12. kaudelta tutuksi tulleet Jasmine, 23, ja Jyrke, 33, poistuivat ohjelmasta yhdessä kesken kauden. Jasmine kuitenkin kertoi 20. joulukuuta Instagramissa, että muutama kuukausi Temppari-reissun jälkeen kaksikon parisuhde tuli tiensä päähän.

– Eron syytä en lähde sen enempää avaamaan. Olen täysin sinut sen kanssa, että mun puolen tarinasta tietää vain ihmiset, kenen tarvii, ja Jyrke voi kertoa enemmän, mikäli hän siitä haluaa puhua. Päätös erosta ei ollut molempien, vaan minun. Haluaisin sanoa, että me pysytään ystävinä, mutta jos jostain ollaan samaa mieltä niin siitä, että se raja on meidän kohdalla kyllä ylitetty jo vuosia sitten, Jasmine kirjoittaa postauksessaan.

Jyrke ja Jasmine vierailivat taannoin OMG!-podcastissa, jossa he kertoivat nykytilanteestaan. Podcast-jaksosta jaetulla someklipillä Jyrke kertoo "napsahtaneensa", eli käyttäneensä päihteitä Temppari-kuvausten jälkeen. Hän on kertonut avoimesti eläneensä aiemmin päihteiden värittämää elämää ja lähteneensä päihdehoitoon hänen ja Jasminen suhteen ollessa vielä alkutekijoissään. Jyrken päihdemenneisyyttä ja raittiutta käsiteltiin paljon myös Temptation Islandilla.

– Se oli melkein kahden viikon semmoinen kunnon vitun sekoiluränni, Jyrke kuvailee kuvausten jälkeen tapahtunutta napsahdustaan podcastin someklipillä.

Jyrken mukaan hänen ja Jasminen suhde päättyi välittömästi tapahtuneen seurauksena. 

– Jasmine teki sen mitä kuuluu tehdä. Jasmine jätti mut samana päivänä, Jyrke kertoo videolla.

Jasminen mukaan tilanne oli hänelle itselleen "ihan täysi helvetti".

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jyrke kertoo tapahtuneesta myös keskiviikkoiltana 20. joulukuuta jakamillaan Instagram-tarinavideoilla. Tarinapostaukset ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

– Nyt saa sanoa. Vituiksi meni. Älkää ikinä luulko, että olette vahvempia kuin päihderiippuvuutenne. Älkää pelleilkö tai kikkailko sen asian kanssa, Jyrke sanoo Instagram-tarinassaan.

Hän sanoo tarinavideolla, ettei vika ollut Jasminen vaan hänen itsensä. 

– Siitä tuli kaikille aika rankkaa oppia. Tuli ratkettua, pää lahosi, meni parisuhde, oli vaikeita juttuja ystävien kanssa, hän luettelee. 

Jyrke kuitenkin kertoo, ettei hänellä jäänyt ratkeamisen myötä "ränni päälle", eikä tilanne lähtenyt täydellisesti lapasesta. Hän kertoo, että nyt kaikki on hyvin, ja että hän elää nyt sinkkuna.

– Minun on vieläkin vaikeaa hyväksyä itselleni sitä, että jouduin ottamaan ADHD-lääkityksen ja menettämään raittiuden, mutta se on ainakin nyt opittu, että semmoista käy, jos kikkailee tosi vakavan asian kanssa, hän tuumaa.

Jyrke kertoi MTV Uutisille Temptation Island Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa lokakuussa pohtineensa ennen ohjelmaan lupautumista, että Tempparit on päihderiippuvaiselle "maanpäällinen helvetti".

– Siitähän se idea vasta lähtikin, että entä jos sen ylittäisi ja pystyisi näyttämään, että tämä on paljon mielestä kiinni, hän kertoi. 

Hän totesi tuolloin, ettei Tempparit ole hänen mielestään päihderiippuvaisen paikka.

– Jokainen saa bilettää ja kuuluukin bilettää, elämästä pitää välillä nauttia, mutta meikäläiselle se nauttiminen on vähän erilaista. Kyllä sitä käytiin paljon läpi, hän kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat