Varattuna Temppareissa nähtävä Jyrke puhuu ohjelmaan osallistumisesta päihderiippuvaisena: "Maanpäällinen helvetti meikäläisen tyyliselle ihmiselle"

Minkälaisia pulmia halusitte lähteä ratkomaan Temptation Islandille, Jyrke ja Jasmine? 0:42
Katso myös: Minkälaisia pulmia halusitte lähteä ratkomaan Temptation Islandille, Jyrke ja Jasmine?

Jyrke ja Jasmine nähdään parina Temptation Island Suomi -ohjelman 12. kaudella.

Temptation Island Suomi -ohjelman 12. kauden uudet pariskunnat julkistettiin 18. lokakuuta. Yksi tulevalla kaudella parisuhteensa testiin laittavista pariskunnista on Jyrke, 33, ja Jasmine, 23.

Jasmine on tuttu Temptation Island Suomi -ohjelman 10. kaudelta, jossa hänet nähtiin sinkkuna. Aiemman Temppari-reissunsa aikana Jasmine tajusi, että haluaa olla Jyrken kanssa, johon hän oli tutustunut jo ennen kuvauksia.

Helsingissä asuva pari on pitänyt yhtä vajaan kolmen vuoden ajan. He kertovat MTV Uutisille lähteneensä Temptation Island Suomi -ohjelmaan saatuaan puhelun, jossa tiedusteltiin heidän halukkuuttaan osallistua ohjelmaan.

Pari ei kuitenkaan kertomansa mukaan tehnyt päätöstä ohjelmaan osallistumisesta siltä seisomalta, vaan harkitsi asiaa pitkään ja hartaasti. 

– Kieltäydyin monta kertaa. Mutta sitten kolmannen kuukauden aikana antauduin, Jyrke toteaa.

– Sanoimme molemmat ensin ei. Sitten oli muutamat kriisipalaverit ja kehityskeskustelut, ja lopulta olimmekin menossa, Jasmine jatkaa.

Jasminen ja Jyrken Temppareihin asettamia rajoja määrittää maalaisjärki. He toteavat olevansa aikuisia ihmisiä, eivätkä näin ollen kokeneet tarpeelliseksi alkaa erittelemään, mikä on toiselle ok ja mikä ei. 

– Totesimme, että mitä et halua sinulle tehtävän, niin älä tee toiselle, Jasmine sanoo.

Jyrke on elänyt aiemmin päihteiden värittämää elämää ja on nykyisin raitis. Hän lähti päihdehoitoon parin suhteen olessa vasta alkutekijöissään.

Biletys ja alkoholi näyttelevät tunnetusti melko isoa osaa Temptation Island Suomi -ohjelmassa, ja Jyrke pohtikin asiaa etukäteen.

– Sanoin sitä jo heti alkuun, että tuo on minulle pahin paikka, mitä voi olla, enkä tykkäisi yhtään olla siellä. Tuo on maanpäällinen helvetti meikäläisen tyyliselle ihmiselle, hän sanoo.

– Siitähän se idea vasta lähtikin, että entä jos sen ylittäisi ja pystyisi näyttämään, että tämä on paljon mielestä kiinni, hän jatkaa. 

Jyrke kuitenkin toteaa, ettei Tempparit ole hänen mielestään päihderiippuvaisen paikka.

– Jokainen saa bilettää ja kuuluukin bilettää, elämästä pitää välillä nauttia, mutta meikäläiselle se nauttiminen on vähän erilaista. Kyllä sitä käytiin paljon läpi, hän jatkaa.

Jasmine lisää myös, että kolme viikkoa kestäviin kuvauksiin mahtuu paljon muutakin kuin vain juhlimista ja alkoholia.

Uusi Temptation Island Suomi -kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 8. marraskuuta. Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Sami Kuronen.

Lue myös:

    Uusimmat