TIS-Jasmine avoimena hänen ja Jyrken parisuhteesta ja erosta: "Tänä vuonna mut on tuhottu aivan täysin"

Minkälaisia pulmia halusitte lähteä ratkomaan Temptation Islandille, Jyrke ja Jasmine? 0:42
Jasmine ja Jyrke kertoivat MTV Uutisille ennen ohjelman esitystä, minkälaisia ongelmia he halusivat lähteä ratkomaan Temptation Islandille.

Temptation Island Suomi -ohjelman tuoreimmalla kaudella Jasmine ja Jyrke lähtivät viimeiseltä iltanuotiolta yhdessä pois, mutta ovat sittemmin eronneet. 

Temptation Island Suomi  -ohjelman 12. kaudelta tutuksi tulleet Jasmine, 23, ja Jyrke, 33, poistuivat iltanuotiolta yhdessä kesken kauden. Jasmine on kuitenkin 20. joulukuuta kertonut Instagramissa, että muutama kuukausi tuon reissun jälkeen heidän parisuhteensa päättyi. 

– Eron syytä en lähde sen enempää avaamaan. Olen täysin sinut sen kanssa, että mun puolen tarinasta tietää vain ihmiset, kenen tarvii, ja Jyrke voi kertoa enemmän, mikäli hän siitä haluaa puhua. Päätös erosta ei ollut molempien, vaan minun. Haluaisin sanoa, että me pysytään ystävinä, mutta jos jostain ollaan samaa mieltä niin siitä, että se raja on meidän kohdalla kyllä ylitetty jo vuosia sitten, Jasmine kirjoitti avoimena. 

Kuvia voit selata nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toisessa kuvassa on polaroid-kuva Jasminesta ja Jyrkestä sekä Jyrken jäähyväisviesti, jossa hän kiittää Jasminea kaikesta. 

Kulunut vuosi on ollut Jasminen julkaisun perusteella hänelle todella raskas. 

– Tänä vuonna mut on tuhottu aivan täysin. Eniten kuitenkin syytän itseäni, että annoin sen kaiken tapahtua, koska se, mitä sä siedät muilta ihmisiltä, on nimenomaan se, mitä sä tulet saamaan. Oon itse pahoillani siitä, että annoin tärkeimmälle ihmiselle mun elämässä käsityksen, että no matter what I would always stay, koska kukaan ei jaksa määräänsä enempää, ja mä venytin mun oman mielenterveyden ihan äärirajoille siksi, että pystyin olemaan hänen kanssaan pidempään, Jasmine kirjoitti. 

Jasmine avautuu julkaisussaan siitä, ettei olisi ansainnut kaikkea sitä, mitä joutui käymään läpi. Hänen mukaansa harva tietää asiasta koko totuutta tai sitä, miten paljon hän on mennyt palasiksi ollessaan yksin. Jasmine pitää päätöstä lähteä hänen ja Jyrken parisuhteesta parhaana asiana, mitä hän voi itsensä kannalta tehdä. 

– Se ei kuitenkaan aluksi tuntunut siltä, ja se vaati multa ihan kaiken luovuttaa. Yritin pitää kasassa asioita, joihin en itse oikeesti edes voinut vaikuttaa. Se on ollu mun elämän yks vaikeimmista asioista tajuta, että "suurimmasta rakkaudesta" koskaan tulikin suurin oppitunti, Jasmine kirjoitti.

– Ihminen, joka ties musta kaiken, kenelle avasin kaikista kipeimmät asiat, olikin ihminen, kuka teki muhun vielä suuremman haavan. Älkääkä käsittäkö tätä väärin, hän edelleen merkitsee mulle vähintään sen kolmetonnia, hän ei vain ole enää taistelun arvoinen. Elämän ei kuulu olla taistelua, enkä mä jaksa olla enää vahva, Jasmine kirjoitti koskettavasti.

Jasmine ja Jyrke olivat pitäneet yhtä vajaan kolmen vuoden ajan ennen kuin lähtivät mukaan Tempation Island Suomi -ohjelmaan. 

Jyrke on elänyt aiemmin päihteiden värittämää elämää, mutta on nykyisin raitis. Hän lähti päihdehoitoon parin suhteen ollessa vasta alkutekijöissään.

Lue myös:

    Uusimmat