Tinder paljastaa, ketkä kavereistasi käyttävät sitä

Deittisovellus Tinder kokeilee parhaillaan uutta ominaisuutta, joka mahdollistaa sovelluksen käyttäjille ryhmien muodostamisen. Samalla sovellus paljastaisi käyttäjilleen, ketkä heidän kavereistaan ovat myös Tinderissä.

Käytännössä Tinder Social -niminen uusi ominaisuus toimii niin, että esimerkiksi yhdessä iltaa viettävät Tinderin käyttäjät voivat liittyä sovelluksessa julkisiin ryhmiin ja tavata siten lähellä olevia ihmisiä. Käyttäjiä voidaan myös lisätä ryhmiin hänen tietämättään.

Ryhmiä voi muodostaa Facebook-kaverilistansa perusteella eli heidän, jotka ovat myös Tinderissä. Tämä paljastaakin helposti käyttäjille, ketkä kavereista ovat aktiivisia Tinderissä. Käytännössä käyttäjä klikkaa sovelluksessa Luo ryhmä -painiketta, jolloin sovellus ehdottaa automaattisesti Facebook-kavereita lisättäväksi ryhmään.

Tinder on tarkentanut blogikirjoitukseensa myöhemmin, että käyttäjät voivat halutessaan kytkeä ominaisuuden pois päältä asetuksistaan.

Tällä hetkellä Tinder Social on testikäytössä australialaisilla Tinder-käyttäjillä. Huolta on aiheuttanut se, että käyttäjä ei välttämättä ehdi muuttaa asetuksiaan ennen kuin hänen Facebook-kaverinsa ovat jo huomanneet käyttäjän profiilin.


Lue myös:

    Uusimmat