Tiina tarjosi Anthony Bourdainille karjalanpaistia tähden Suomen-visiitillä: "Olimme vähän humalassa"

1:05

Tiina Kantonen esiintyi Anthony Bourdainin rakastetussa televisiosarjassa. 

VIDEO: Silminnähden järkyttynyt CNN:n toimittaja kertoi traagisen kuolinsyyn uutislähetyksessä

Tuusulalainen Tiina Kantonen tapasi vastikään menehtyneen televisiopersoona Anthony Bourdainin, kun tämä oli Suomessa kuvaamassa ohjelmaansa vuonna 2012. Karjalanpaistia Bourdainille ja hänen kuvausryhmälleen valmistanut Kantonen muistelee lämmöllä televisiopersoonaa.

– Minua itkettää ihan hirveästi. Vierailusta jäi ihan hirveästi hyviä muistoja, Kantonen kertoo MTV.fille.

Kantonen muistaa Bourdainin olleen innoissaan siitä, että hän pääsi vierailemaan juuri Suomessa. Karjalanpaisti maistui sekä Bourdainille että koko kuvausryhmälle erittäin hyvin.

– En saanut ruoasta mitään negatiivista palautetta. Hän maistoi karjalanpaistia ja totesi, että se oli loistavaa. Sain silloin vähän negatiivista palautetta vain siitä, että olimme vähän humalassa, Kantonen muistelee.

– Oli ihanaa, että sain tavata hänet. Hän oli aivan ihana ihminen. Hän oli virkeä mies, joka teki asioita, joista hän piti, Kantonen muistelee.

Yhdysvaltalainen kokki, kirjailija ja televisiopersoona Anthony Bourdain, 61, on kuollut. CNN:n mukaan Bourdain riisti itseltään hengen Ranskassa. Bourdainin ystävä, ranskalaiskokki Eric Ripert, löysi Bourdainin hotellihuoneestaan perjantaiaamuna.

Bourdain vieraili Suomessa tammikuussa 2012, kun hän kuvasi jakson ohjelmaansa Anthony Bourdain maailmalla. Tuolloin hän tapasi muun muassa Tiina Kantosen, joka nähtiin myös valmiissa jaksossa. Tiina muistelee edesmennyttä kokkia lämmöllä. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja