Mainos

Hans Välimäki Anthony Bourdainin kuolemasta: "Ihan järkyttävää"

1:05

Suomalaiskokki suree rakastetun televisiopersoonan kuolemaa.

VIDEO: Silminnähden järkyttynyt CNN:n toimittaja kertoi traagisen kuolinsyyn uutislähetyksessä

CNN uutisoi vastikään tv-ohjelmista tutun ruokakirjailijan, Anthony Bourdainin menehtyneen. Suomalainen huippukokki Hans Välimäki kertoo MTV.fille seuranneensa aktiivisesti Bourdainin uraa ja ottaneensa suru-uutisen vastaan järkyttyneenä.

– Tämä on ihan järkyttävää. En ole koskaan tavannut häntä, mutta siitä ei ole pitkä aika, kun juuri puhuimme siitä, kuinka hienon uran hän on luonut, Välimäki toteaa.

Välimäki on seurannut vuosien saatossa aktiivisesti Bourdainin uraa.

– Tuon tyyppisen uran luominen on mahdollista vain Amerikassa. Hän teki todella viihdyttäviä ruokaohjelmia, joka on vaikea laji.

– Tämä on iso menetys varsinkin viihdepuolelle. Hänen kirjansa ovat olleet hyviä ja tv-ohjelmat ovat olleet loistavia. Hänellä oli oma, kursailematon tyylinsä. Hänen tekemisestään puuttuivat tietyllä tavalla jarrut. Ikävä uutinen kaiken kaikkiaan, Välimäki toteaa.

Yhdysvaltalainen kokki, kirjailija ja televisiopersoona Anthony Bourdain, 61, on kuollut. CNN:n mukaan Bourdain riisti itseltään hengen Ranskassa. Bourdainin ystävä, ranskalaiskokki Eric Ripert, löysi Bourdainin tiedottomassa tilassa hotellihuoneestaan perjantaiaamuna

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja