Tiesitkö tätä seksistä: Miehistä 75 prosenttia saa aina orgasmin

Tiesitkö sinä näitä erikoisia seksifaktoja?

Livescience.com listasi hauskat seksifaktat. Tiesitkö sinä näitä?

1. Tutkimuksen mukaan 20-59 -vuotiailla miehillä on ollut noin seitsemän seksikumppania. Naisilla kumppaneita oli noin neljä.

2. Kaksi kolmasosaa alempaa korkeakoulututkintoa opiskelevista opiskelijoista on ollut seksisuhteessa ystävänsä kanssa. Englannin kielessä tälle on oma termikin, "friends with benefits", siis ystäviä tietyin eduin. Puolet ystävän kanssa seksisuhteessa olevista oli harrastanut kaikenlaista seksiä ystävänsä kanssa. Noin 22 prosenttia oli harjoittanut vain yhdyntää. Kahdeksan prosenttia sen sijaan harrasti kaikkea paitsi yhdyntää.

3. Puolet seksuaalisesti aktiivisista miehistä ja naisista saa elämänsä aikana papilloomavirustartunnan.

4. Miehistä 75 prosenttia saa orgasmin aina seksin aikana. Naisilla sama luku on "vain" 29 prosenttia. Monet naiset eivät saa orgasmia ilman klitoriksen stimulointia.

5. Yksi kymmenestä naimisissa olevasta aikuisesta nukkuu yleensä yönsä yksin.

6. Mies menettää neitsyytensä noin 16,9-vuotiaana. Naiset odottavat hieman pidempään, 17,4-vuotiaaksi asti. Perintötekijöillä voi olla asian kanssa tekemistä, sillä taipumus impulsiivisuuteen voi saada ihmisen harrastamaan seksiä aiemmin.

7. Viidellä prosentilla 40-vuotiaista miehistä ja 15-25 prosentilla 65-vuotiaista miehistä on ollut erektiohäiriö.

8. Amerikassa keskimääräinen peniksen koko on noin 12-17 senttimetriä erektiossa.

9. Erään marokkolaisen sulttaanin, Ismail ibn Sharifin, huhutaan siittäneen 342 tytärtä ja 525 poikaa!

10. Kaksi kolmasosaa naisista, jotka saivat lapsen vuosien 2001 ja 2003 välillä, kävi töissä raskauden aikana. Vuosien 1961 ja 1965 välillä raskaana olevista naisista työskenteli 44 prosenttia.

MTV3/Helmi

Lähde: Livescience.com, Wikipedia

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat