Tiesitkö: Tässä iässä seksielämä on huonointa

Kolmekymppiset miehet ja naiset eivät ehdi nauttia seksistä raha- ja perhehuolien vuoksi.

Kolmekymppiset miehet ja naiset ovat tutkimuksen mukaan muita tyytymättömämpiä seksielämäänsä, kertoo Daily Mail. The Sex Census 2012 -tutkimukseen osallistui 25 000 vastaajaa.

30–39-vuotiaista 25 prosenttia oli tyytymätön seksielämäänsä. Makuuhuoneessa ei kipinöi, koska lapsiasiat ja rahahuolet painavat mieltä. 35 prosenttia saman ikäryhmän vastaajista totesi, että lasten hoitamisella on negatiivinen vaikutus seksielämään, koska perhe-elämä jättää vanhemmat liian väsyneiksi. Haluttomuutta aiheuttivat myös masennus ja negatiivinen suhde omaan kehoon.

Parasta seksiä pariskunnat saavat noin 50-vuotiaina, sillä 50–59-vuotiaista 52 prosenttia kuvaili seksielämäänsä hyväksi. Seksuaalinen itsetunto on huipussaan 60–69-vuotiailla. 18-vuotiaat naiset antoivat seksuaaliselle itsetunnolleen asteikolla 1-10 arvosanan neljä, kun 60-69-vuotiaat antoivat itselleen arvosanan kuusi.

Tutkimuksessa selvisi myös, että 19 prosenttia yli 70-vuotiaista vastaajista oli etsinyt netin sosiaalisesta mediasta seksiseuraa. 50-59-vuotiaista samaa oli tehnyt 13 prosenttia.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat