Tiesitkö näitä yllättäviä faktoja Renée Zellwegeristä?

Perjantain AVA Elokuvana nähdään Se mikä on totta, jota tähdittää hurmaava näyttelijäkaunotar, Renée Zellweger. Tiesitkö, että Zellwegerillä on pohjoismaisia sukujuuria tai että hän on ollut aikoinaan kihloissa kenties maailman tunnetuimman koomikon kanssa?

Näyttelijä Renée Zellweger, 44, on tehnyt lukuisia hurjasti huomiota saaneita elokuvarooleja. AVA kokosi yhteen faktoja, joita harva tästä tunnetusta näyttelijättärestä tietää!

1. Renée Zellwegerin isä on sveitsiläinen ja hänen äitinsä on norjalainen.

2. Arvostettu People-lehti on valinnut näyttelijän 50:n maailman kauneimman ihmisen joukkoon.

3. Kun Zellweger kuuli voittaneensa Golden Globe -palkinnon elokuvastaan Nurse Betty, hän oli vessassa.

4. Näyttelijä esiintyi legendaarisessa Chicago-musikaalissa ilman minkäänlaista kokemusta tanssimisesta tai ammattimaisesta laulamisesta. Zellweger seurasi suoritustaan silmälläpitäen tarkasti Catherine Zeta-Jonesin harjoittelua elokuvaa varten.

5. Näyttelijän hääseremonia kesti aikoinaan kaiken kaikkiaan vain 15 minuuttia. Hän avioitui tuolloin elämänsä rakkauden, laulaja Kenny Chesneyn kanssa.

6. Zellweger on näyttelijä Reese Witherspoonin hyvä ystävä.

7. Vaaleista kutreistaan tunnettu Zellweger värjäsi hiuksinsa ruskeiksi vuonna 2005. Syynä tähän oli se, että hänen roolihahmonsa Cinderella Man -elokuvassa oli brunetti.

8. Zellwegerin ensimmäinen suudelma kameroiden edessä nähtiin vuonna 1994: tuolloin näyttelijätär suuteli näyttelijäkomistus Ethan HawkeaReality Bites -elokuvassa.

9. Näyttelijätär on ollut naimisissa maailman kuuluisimman koomikon, Jim Carreyn kanssa vuonna 2000. Kihlat purettiin kuitenkin puolen vuoden jälkeen.

10. Zellweger äänestettiin unelmakumppaniksi lukiossaan vuonna 1987.

Renée Zellweger nähdään perjantaina 19.7. AVA Elokuvan Se mikä on totta tähtenä klo 21.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Wikipedia,imdb

Lue myös:

    Uusimmat